Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

In zes stappen naar (digitale) toegankelijkheid
In hoeverre kunnen mensen, ook met een beperking, bij jouw organisatie eenvoudig informatie vinden en een verzekering afsluiten? Met deze zes stappen krijg je grip op (digitale) toegankelijkheid en bouw je mee aan een inclusieve maatschappij.
18-6-2019
Europese Raad neemt PEPP-verordening aan
De Raad van de Europese Unie heeft vrijdag 14 juni 2019 de verordening voor het Pan-Europees Persoonlijk Pensioenproduct (PEPP) formeel aangenomen. In april stemde het Europees Parlement al in.
18-6-2019
Zo creëer je draagvlak voor (digitale) toegankelijkheid
Hoe zet je (digitale) toegankelijkheid binnen jouw organisatie op de kaart? Ischa Gast, aanjager van toegankelijkheid binnen Schiphol Group, hing het kantoor vol met posters. Zo creëerde hij bewustwording binnen alle lagen van het bedrijf. Ben jij ook zo'n aanjager? Ga aan de slag en maak gebruik van deze posters.
14-6-2019

Uitgelicht

accident-burning-car-48125.jpg)

Aantal autobranden in vijf jaar met 45 procent gestegen

In 2018 hebben verzekeraars 4359 autobrandclaims ontvangen. Bekijk de reactie van directeur Richard Weurding op de cijfers.

EU Verkiezingsdebat HR-0382.jpg)

EU ziet rol voor financiële sector bij verduurzaming

Het Verbond van Verzekeraars organiseerde samen met de NVB, NVP, Dufas en Adfiz het Europese Financiële Verkiezingsdebat.

Vergaderen.jpg)

Insurance Academy

Met de Insurance Academy van het Verbond zijn verzekeraars van kennis verzekerd. Bekijk het actuele activiteitenoverzicht.

Cookies

{cookieText}