Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Verzekeraars en banken bundelen krachten bij vervolg campagne aflossingsblij
Banken en verzekeraars vinden het belangrijk dat klanten met een aflossingsvrije hypotheek nu al nadenken over hun financiële toekomst. Daarom krijgt de campagne ‘Word ook aflossingsblij’ in het najaar een vervolg. De eerste campagne was een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor het vervolg op de campagne sluit het Verbond van Verzekeraars zich aan.
19-6-2019
In zes stappen naar (digitale) toegankelijkheid
In hoeverre kunnen mensen, ook met een beperking, bij jouw organisatie eenvoudig informatie vinden en een verzekering afsluiten? Met deze zes stappen krijg je grip op (digitale) toegankelijkheid en bouw je mee aan een inclusieve maatschappij.
18-6-2019
Europese Raad neemt PEPP-verordening aan
De Raad van de Europese Unie heeft vrijdag 14 juni 2019 de verordening voor het Pan-Europees Persoonlijk Pensioenproduct (PEPP) formeel aangenomen. In april stemde het Europees Parlement al in.
18-6-2019

Uitgelicht

accident-burning-car-48125.jpg)

Aantal autobranden in vijf jaar met 45 procent gestegen

In 2018 hebben verzekeraars 4359 autobrandclaims ontvangen. Bekijk de reactie van directeur Richard Weurding op de cijfers.

EU Verkiezingsdebat HR-0382.jpg)

EU ziet rol voor financiële sector bij verduurzaming

Het Verbond van Verzekeraars organiseerde samen met de NVB, NVP, Dufas en Adfiz het Europese Financiële Verkiezingsdebat.

Vergaderen.jpg)

Insurance Academy

Met de Insurance Academy van het Verbond zijn verzekeraars van kennis verzekerd. Bekijk het actuele activiteitenoverzicht.

Cookies

{cookieText}