Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Coöperatiedag 2019: Versterken door samenwerken
De coöperatiemiddag voor onderlinge en coöperatieve verzekeraars vindt plaats op 2 oktober en staat in het teken van elkaar versterken door samenwerken. Hoe delen verzekeraars informatie? Wat is de ervaring met digitalisering en hoe kun je van elkaars fouten en successen leren?
16-8-2019
Overheid wil overleg met Verbond over oplossing verloren uitvaartverzekering
De overheid wil met het Verbond van Verzekeraars in overleg over de mogelijkheden voor een automatisch signaal aan de verzekeraar bij het overlijden van een verzekerde. Dit schrijft staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) aan de Tweede Kamer, in antwoord op Kamervragen van Henk Krol (50PLUS).
16-8-2019
Toegankelijke website niet alleen taak voor webdevelopers
Het toegankelijk maken van een website is volgens Michèle van den Aardweg, front-end developer bij GRRR, niet alleen een taak voor webdevelopers. Haar stappenplan laat zien op welke manier ook andere afdelingen kunnen bijdragen aan een toegankelijke én inclusieve website.
16-8-2019

Uitgelicht

Hamer met man op achtergrond.2.jpg)

OM en verzekeraars experimenteren samen met nieuwe aanpak verzekeringsfraude

De nieuwe aanpak houdt in dat het OM gebruik maakt van dossiers die verzekeraars zelf opstellen.

V181017VK2623.jpg)

Ondernemende adviseur Insurance Academy (38 uur p.w.)

De Insurance Academy zoekt een ondernemende collega die events kan coördineren en beleid kan uitvoeren op financiële educatie.