}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Fraudewebinar met Nibe-SVV trekt veel kijkers

Datum:
IMG_8862.jpg

Onlangs organiseerde de Insurance Academy voor het eerst een webinar in nauwe samenwerking met Nibe-SVV. In de reeks ‘focus op vakmanschap’ ging Jeanette Hadderingh (Nibe-SVV) in gesprek met Anne Sonnenschein van het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) over verzekeringsfraude. Ruim 700 geïnteresseerden meldden zich aan voor dit webinar, waarin het onder andere ging over omvang, aanpak, preventie, trends, ontwikkelingen, digitalisering en samenwerking met andere partijen, zoals politie en Justitie. Het webinar werd door de kijkers positief beoordeeld en van begin tot eind goed bekeken.

Het webinar is hier terug te kijken. Meer informatie over het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV), zijn activiteiten en publicaties vindt u op de vernieuwde website van het Verbond.

jeff gaspersz.PNG

Vakkennis

Innovatiekracht op Darwin Dag

Vandaag is het Darwin dag. Een mooi moment om eens kort stil te staan bij innovatiekracht. Wat is innovatiekracht en hoe kun je dit vandaag nog implementeren in je eigen leven?

Overstroming auto (groot).jpg

Verzekeringsthema's

Webinar 'Pompen of verzuipen?'. Heeft u zich al aangemeld?

Op dinsdag 13 februari a.s. organiseren wij een webinar over klimaatverandering en de gevolgen voor verzekeraars. En het mooie van een webinar is: u kunt er altijd bij!

shutterstock_518725771.jpg

Internationale sprekers over Privacy by design. U kunt zich nog aanmelden.

Sprekers uit binnen- en buitenland praten u op 13 februari a.s. bij over 'privacy by design'. Voor deze bijeenkomst bestaat veel belangstelling, maar u kunt zich nog aanmelden!

Cookies

{cookieText}