}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Fraudewebinar met Nibe-SVV trekt veel kijkers

Datum:
IMG_8862.jpg

Onlangs organiseerde de Insurance Academy voor het eerst een webinar in nauwe samenwerking met Nibe-SVV. In de reeks ‘focus op vakmanschap’ ging Jeanette Hadderingh (Nibe-SVV) in gesprek met Anne Sonnenschein van het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) over verzekeringsfraude. Ruim 700 geïnteresseerden meldden zich aan voor dit webinar, waarin het onder andere ging over omvang, aanpak, preventie, trends, ontwikkelingen, digitalisering en samenwerking met andere partijen, zoals politie en Justitie. Het webinar werd door de kijkers positief beoordeeld en van begin tot eind goed bekeken.

Het webinar is hier terug te kijken. Meer informatie over het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV), zijn activiteiten en publicaties vindt u op de vernieuwde website van het Verbond.

IMG_0081.jpg

Trends en innovatie

Labcafé Nieuwe businessmodellen

Is de verzekeraar in 2020 vooral een risicodrager ‘onder de motorkap’ of een full-service dienstverlener voor zijn klanten? Deze en andere vragen stonden centraal in het Labcafé Nieuwe businessmodellen bij BCG.

afb 2.JPG

Vakkennis

Science Talk: Risico management

Rob van Erp is docent voor de Master Verzekeringskunde en Enterprise Risk. Hij legt in deze Science Talk de basis van Risico management uit.

IMG_3651.JPG

De Insurance Academy is compleet

Met de komst van Steven Robijn is de Insurance Academy weer op volle sterkte.

Cookies

{cookieText}