Nog geen goed voornemen voor 2018? Geef een gastles!

}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Nog geen goed voornemen voor 2018? Geef een gastles!

Datum:
afbeelding personages.JPG

De Week van het geld is inmiddels een begrip in onze verzekeringssector. In 2017 werden er tijdens deze financiële educatie week maar liefst 859 gastlessen over verzekeren gegeven door medewerkers van verzekeringsmaatschappijen. Ook komend jaar kun je je weer opgegeven voor het geven van de gastles Fix je Risk tijdens de Week van het geld van 12 tot en met 16 maart. Niet alleen is dit een hele leerzame ervaring voor de kinderen van groep 7 en 8, ook jijzelf leert anders kijken naar je eigen vak. Dus heb je nog geen goed voornemen voor 2018 of kan er nog wel eentje bij? Meld je dan aan voor het geven van een verzekeringsgastles.

Hoe doe ik mee?

In het matchingssysteem van Wijzer in geldzaken kun je zien welke scholen staan te springen om een gastdocent. Je kan in het systeem ook zelf een school aanmelden, bijvoorbeeld die van je kinderen. Bij je eigen maatschappij is een Week van het geld coördinator die je de inloggegevens kan verstrekken. Weet je niet wie dat is of is er bij jou nog geen coördinator, mail dan naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl en we helpen je graag verder.

De gastles Fix je Risk

Wij hebben een kant-en-klaar lespakket voor je klaarliggen. Deze bestaat uit een gedeelte basistheorie over verzekeren. Na deze introductie wordt de kennis van de kinderen meteen getest tijdens het spannende digitale spel Fix je Risk. Dit spel speel je op het digibord en is een kwestie van plug and play. Je kan de les ook samen met een collega geven. Alle informatie over het spel en veel gestelde vragen over de les vind je op de website Fix je Risk.

wk-big-img-10.jpg

Informatieavond UvA over de Master Verzekeringskunde, 14 februari a.s.

Altijd al een Master in verzekeringen willen worden? Bezoek 14 februari de informatieavond over de Master Verzekeringskunde van de UvA.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Toepassing wet- en regelgeving

ACIS Symposium 'Juridische aspecten van de richtlijn verzekeringsdistributie'

Het eerste ACIS-symposium van dit jaar is op 9 februari a.s. en gaat over de 'richtlijn verzekeringsdistributie’. Voor Verbondsleden is deelname gratis.

Collegezaal (groot).jpg

Vakkennis

ACIS-symposia 2018

Ook in 2018 organiseert het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) weer verschillende, voor onze leden interessante, symposia over diverse verzekeringsthema’s.

Cookies

{cookieText}