}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Innovatiekracht op Darwin Dag

Datum:
jeff gaspersz.PNG

“Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.”

- Charles Darwin -

Vandaag op Darwin Dag brengen we in het kader van blijven innoveren graag de InnovatieTalk van Prof. dr. Jeff Gaspersz - hoogleraar Innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit- onder de aandacht. In deze Science Talk deelt hij zijn inzichten over innovatiekracht. Wat is Innovatiekracht en hoe kun je dit op een eenvoudige manier vandaag nog implementeren in je eigen leven of binnen je eigen afdeling? Aan de hand van drie stappen geeft de heer Gaspersz voorbeelden van praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën om het team en uzelf te versterken.

Overstroming auto (groot).jpg

Verzekeringsthema's

Webinar 'Pompen of verzuipen?'. Heeft u zich al aangemeld?

Op dinsdag 13 februari a.s. organiseren wij een webinar over klimaatverandering en de gevolgen voor verzekeraars. En het mooie van een webinar is: u kunt er altijd bij!

shutterstock_518725771.jpg

Internationale sprekers over Privacy by design. U kunt zich nog aanmelden.

Sprekers uit binnen- en buitenland praten u op 13 februari a.s. bij over 'privacy by design'. Voor deze bijeenkomst bestaat veel belangstelling, maar u kunt zich nog aanmelden!

afbeelding personages.JPG

100 gastlessen Fix je Risk en still counting

De kop is eraf: de magische grens van 100 geplande gastlessen is gepasseerd. Maar daar moeten nog veel meer bij! Doe ook mee en meld je vandaag aan.

Cookies

{cookieText}