}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Labcafé Nieuwe businessmodellen

Datum:
IMG_0081.jpg

Is de verzekeraar in 2020 vooral een risicodrager ‘onder de motorkap’ of een full-service dienstverlener voor zijn klanten? En doen verzekeraars dit met een eigen propositie of gaan verzekeringen op in grotere ecosystemen? Deze vragen stonden centraal in het interactieve Labcafé op 5 oktober jl. bij BCG waarin Leo De Boer (Verbond van Verzekeraars), Tijsbert Creemers en Jonathan Koopmans (BCG) in discussie gingen met leden over de businessmodellen van de toekomst voor verzekeraars. Aanwezigen gaven hun visie op dit onderwerp waaruit al snel bleek dat er een hoop beperkingen zijn waar men in de praktijk tegenaan loopt, maar zeker ook veel kansen.

Was u niet aanwezig bij deze bijeenkomst maar bent u wel geïnteresseerd in het onderwerp? Bekijk dan de onderstaande documenten:

  • Bekijk de presentatie van Leo de Boer
  • Lees het artikel van Leo de Boer, Pieter Brascamp, Tijsbert Creemers en Anton Lunshof schreven  
  • Lees het artikel uit Verzekerd!

 

IMG_8862.jpg

Verzekeringsthema's

Fraudewebinar met Nibe-SVV trekt veel kijkers

Onlangs organiseerde de Insurance Academy voor het eerst een webinar in nauwe samenwerking met Nibe-SVV. Dit was een groot succes!

afb 2.JPG

Vakkennis

Science Talk: Risico management

Rob van Erp is docent voor de Master Verzekeringskunde en Enterprise Risk. Hij legt in deze Science Talk de basis van Risico management uit.

IMG_3651.JPG

De Insurance Academy is compleet

Met de komst van Steven Robijn is de Insurance Academy weer op volle sterkte.

Cookies

{cookieText}