Academy Talks

}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Snel bijgepraat via korte filmpjes

Kort even worden bijgepraat op een specifiek onderwerp, dat kan met behulp van de Academy Talks. Een adviseur van het Verbond, een expert of een opiniemaker vertelt via een video over een ontwikkeling en legt meteen uit wat die voor u als verzekeraar betekent.

Het doel van de Academy Talks is om u snel bij te praten – in minimaal twee tot maximaal tien minuten. We hebben drie smaken Talks: een Innovation talk betreft een talk over een innovatieonderwerp, in een Science talk geeft een wetenschapper duiding op een onderwerp en in een Academy talk geeft een expert toelichting op een bepaald dossier.

 

Overzicht per pijler

Voor een overzicht van alle video's per pijler, klikt u hier.

Science Talk: Zekerheid en Solidariteit

Filosoof Bas Haring laat zijn licht schijnen op de begrippen 'zekerheid' en 'solidariteit'.

Academy Talk Ethiek in Techniek

Businessfilosoof Jochanan Eynikel legt uit waarom techniek niet waardenvrij is.

Academy Talk: Verzekeringsfraude

Hoe werken het Openbaar Ministerie en verzekeraars samen bij de bestrijding van verzekeringsfraude? Daarover gaat de Academy Talk Verzekeringsfraude in samenwerking met het Openbaar ministerie.

Science Talk: Risk & Regulation

Rob van Erp is docent voor de Master Verzekeringskunde en Enterprise Risk. Hij legt in deze Science Talk de basis van Risico management uit.

Academy Talk: Consumentengedrag

In deze Academy Talk vertellen Wilte Zijlstra en Job van Wolferen van het team Consumentengedrag van de AFM waarom en hoe je een betrouwbaar gedragsexperiment uitvoert.

Science Talk: Innovatiekracht

Prof. dr. Jeff Gaspersz is als hoogleraar Innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. In deze Science Talk deelt hij zijn inzichten over innovatiekracht, geeft voorbeelden van praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën om het team en uzelf te versterken.

Cookies

{cookieText}