}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Bijeenkomst Mijnverzekeringenopeenrij.nl gaat live!

Alles wat u nog wilt weten over Mijnverzekeringenopeenrij.nl 

Mijnverzekeringenopeenrij.nl is bijna klaar om live te gaan! Al veel verzekeraars en gevolmachtigden hebben zich ingeschreven: meer dan 80% van het premievolume. De meeste van hen zijn druk bezig met de ontsluiting van hun systemen en aansluiting op Mijnverzekeringenopeenrij via een webservice. Op 1 september kunnen medewerkers van de verzekeraars die op dat moment zijn aangesloten en verzekeringsdata leveren, van het portal gebruikmaken. En op 1 oktober kunnen hun klanten dat ook, als primeur en op speciale uitnodiging van de verzekeraars. Dan kunnen helaas nog niet alle verzekeringen van de aangesloten verzekeraars en gevolmachtigden beschikbaar zijn. Vandaar dat het een introductie versie is. In het eerste kwartaal van 2018 wordt verwacht dat er voldoende verzekeringen beschikbaar zijn voor de gebruiker van Mijnverzekeringenopeenrij.nl en zal het portaal worden uitgerold met een landelijke mediacampagne. Dan hebben we echt één plek waar verzekeringen van de consument veilig online staan. Álle verzekeringen, van welke verzekeraar dan ook. Netjes gerangschikt. Dat is het idee achter Mijnverzekeringenopeenrij.nl. 

Doet uw maatschappij nog niet mee? Neem dan aan de bijeenkomst deel om alle ins & outs nog eens te horen en de demo van de volledig werkende website te zien met alle nieuwe functionaliteiten. U wordt vast overtuigd alsnog snel in te schrijven en aan te sluiten.
Doet u wèl mee? Dan krijgt u tijdens de bijeenkomst naast de demo ook de laatste stand van zaken te horen, hoort u de exacte planning, over de security, alles over de communicatiestappen en wat van u wordt verwacht, en kunt u al uw vragen stellen. Die worden tijdens de bijeenkomst in detail behandeld. 

Tijdens de bijeenkomst vertellen programma managers Janpieter Koning en Peter Vogelsang van Mijnverzekeringenopeenrij.nl u alles over de laatste ontwikkelingen en de planning. Ook zal er een demo worden gegeven van de al volledig werkende website. Communicatieadviseur Oscar van Elferen van het Verbond van Verzekeraars neemt u mee in de communicatie die we voor ogen hebben vanuit de deelnemende verzekeraars en gevolmachtigden, free publicity en de komende landelijke campagne door Mijnverzekeringenopeenrij. William Maas, Talent Delivery Manager bij Info Support zal een korte presentatie geven van het aansluitproces. En ten slotte projectleider Piet van Dort namens Nationale-Nederlanden, die op dit moment de laatste hand legt aan de ontsluiting van haar data en binnenkort zal aansluiten, de ervaringen en best practices met u delen. Ook al is het kort dag, ook ù kunt op 1 oktober de verzekeringen van uw klanten via Mijnverzekeringenopeenrij.nl laten zien. Uiteraard is er na elke spreker volop ruimte voor discussie en het stellen van vragen. 

Doel
Het doel van deze bijeenkomst is om u mee te nemen in de ontwikkelingen met betrekking tot Mijnverzekeringenopeenrij. Zodoende kunt u in het inschrijf- en aansluitproces rekening houden met de planning (1 september, 1 oktober en Q1 2018). Daarnaast kan tijdens de bijeenkomst discussie worden gevoerd en kunnen er vragen worden gesteld. Maar bovenal hopen wij natuurlijk ook dat de verzekeraars die nog niet zijn aangesloten, dit alsnog doen.

Bestemd voor
De bijeenkomst is bestemd voor alle projectleiders van het project Mijnverzekeringenopeenrij.nl bij de verzekeraars. Maar ook voor IT’ers, marketeers en communicatieadviseurs en mensen uit de business die zich hiermee bezighouden. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Wij verwachten een grote belangstelling voor deze bijeenkomst, terwijl de capaciteit beperkt is. Indien het maximum aantal deelnemers wordt overschreden, is het uitgangspunt dat iedere maatschappij met minimaal één deelnemer vertegenwoordigd kan zijn en wordt voor het overige gestreefd naar een zo evenredig mogelijke verdeling. 

Programma
09.00 uur Inloop en ontvangst
09.30 uur Welkom
09.40 uur Stand van zaken, recente ontwikkelingen en planning Mijnverzekeringenopeenrij.nl door Janpieter Koning
10.00 uur Vragenronde (al uw vragen) en discussie
10.20 uur Demo door Peter Vogelsang
10.40 uur Vragen en discussie
10.50 uur Communicatie en mediastrategie Mijnverzekeringenopeenrij door Oscar van Elferen
11.10 uur Korte pauze
11.20 uur “Aansluiten, hoe gaat dat in zijn werk?” door William Maas (Info Support)
11.40 uur “Best practices ontsluiting en aansluiting” door Piet van Dort (Nationale-Nederlanden)
12.20 uur Vragen en discussie en afsluiting
12.30 uur Napraten met een broodjeslunch 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Peter Vogelsang (p.vogelsang@verzekeraars.nl). Aan hem kunt u eventueel ook reeds vooraf vragen sturen. Dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.   

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Aankomende activiteiten

Business meeting (groot).jpg

InsurTech Roundtable

  • 31 oktober
  • Bijeenkomst
  • Trends en innovatie
Ledenevent 2017.jpg
Vergadering (klein).jpg

Cookies

{cookieText}