Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Ontmoet elkaar op de eerste alumnibijeenkomst bij het Verbond

Bestemd voor: exclusief voor alle oud-deelnemers aan de Verbondscourse

Op de eerste alumnibijeenkomst van de Verbondscourse ontmoet je oud-Verbondscoursegenoten én het hele Verbondscoursenetwerk van de afgelopen 13 jaar. Speciale gastspreker: topondernemer Eduard Schaepman.

In juni sloten we de dertiende editie van de Verbondscourse af.
En na iedere editie zeggen de deelnemers weer “we moeten contact houden”. Want naast het inhoudelijke programma dat de Verbondscourse biedt, is de Verbondscourse ook belangrijk voor het bouwen aan en onderhouden van je netwerk.
Daarom organiseren wij op donderdag 31 oktober a.s. exclusief voor oud-Verbondscoursedeelnemers een alumnibijeenkomst. Het elkaar weer ontmoeten, spreken en ervaringen delen staat daarbij centraal. 

Ook is er een inspirerende inleiding. Die wordt ditmaal verzorgd door Eduard Schaepman. Deze succesvolle ondernemer en TV-persoonlijkheid is oprichter en CEO van Tribes en kan bogen op een ruime ervaring in verschillende bestuurs-, directie- en managementfuncties, onder meer in de financiële sector. 

Aarzel niet en meld je nu aan! 

Programma
15:30 uur  Inloop en ontvangst
16:00 uur  Inspiratie door Eduard Schaepman
16:45 uur  Napraten en netwerkborrel
17:30 uur  Diner
19:00 uur  Einde 

Bestemd voor
Deze bijeenkomst is exclusief bestemd voor deelnemers aan één van de 13 edities van de Verbondscourse. 

Een andere oud-deelnemer attenderen
Niet iedereen zal deze aankondiging zien of ontvangen. Ken je een andere oud-deelnemer die je graag weer zou willen ontmoeten? Dan stellen we het op prijs als je hem of haar op deze bijeenkomst wilt attenderen. Dat mogen zowel deelnemers zijn die nog binnen de sector werkzaam zijn, als deelnemers die inmiddels elders werkzaam zijn. 

Kosten
De kosten verbonden aan deelname bedragen € 199,= (excl. BTW)

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Annulering van de bijeenkomst is mogelijk tot 1 week voor de bijeenkomst. Bij latere annulering of no-show wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

Annulering en no-show
Annuleringen dienen per e-mail te worden doorgegeven aan het organisatiebureau van de Insurance Academy. 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Lieke Hoomans (manager Insurance Academy).   

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de