Financieel verkiezingsdebat 2021 (1)

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Financieel verkiezingsdebat 2021 (1)

Veerkrachtig uit de crisis

Nederland mag op 17 maart zijn stem laten horen. Een stem die belangrijker is dan ooit, omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen.

Vanuit Nieuwspoort blikken wij onder leiding van moderator Anouschka Laheij corona-proof vooruit op dit nieuwe politieke tijdperk met onder andere Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (SP), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66) en Evert-Jan Slootweg (CDA).

Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Wij gaan hier graag samen met jou het gesprek over aan.

Tweeluik
Op 2 maart staan we tijdens het eerste verkiezingsdebat stil bij het thema ‘Veerkrachtig uit de crisis’ en op 11 maart staat ‘Duurzaamheid en de rol van de financiële sector’ centraal. De Kamerleden zullen verspreid over de debatten deelnemen. Beide interactieve, online sessies duren van 11:00 tot 12:30.

Aanmelden
Meld je aan via het registratieformulier. Na inschrijving ontvang je kort voor het debat het programma, de link naar de livestream en overige relevante informatie.

Organisatie
Deze verkiezingsdebatten worden mogelijk gemaakt door: de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), DUFAS, Adfiz en het Verbond van Verzekeraars.

Logo's verkiezingsdebat.JPG