Jaarevent - Verkiezing: ‘Het beste vangnet voor zzp’ers’

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Jaarevent - Verkiezing: ‘Het beste vangnet voor zzp’ers’

Let op! Onze aanmeldprocedure is veranderd!
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar.

Het Verbond van Verzekeraars organiseert dit jaar voor de tweede keer het Jaarevent. Laat je van 4 tot en met 8 oktober twee keer per dag inspireren tijdens actuele webinars rondom het thema: Veerkracht door verbinding.

In het derde webinar van dit event bespreken we wat ‘het beste vangnet is voor zzp’ers’ tijdens een heuse verkiezing! Wat vinden zelfstandigen daar zelf van? Waarvan worden zíj blij?
Praat en stem mee tijdens dit webinar!

De financiële veerkracht van ZZP'ers en kleine ondernemers: waar de een zich prima redt, lukt het de ander niet om een inkomen te organiseren bij onvoorziene risico’s. Er worden veel pogingen gedaan om zelfstandigen ‘tegen zichzelf’ in bescherming te nemen en ze te helpen aan een gegarandeerd inkomen. Bijvoorbeeld door zelfstandigen te verplichten voor pensioen te sparen, zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid of zelfs tegen werkloosheid.
Maar zitten die zelfstandigen wel te wachten op al die hulp (en verplichtingen)? Waar worden zelfstandigen zelf blij van?
Om daar meer inzicht in te krijgen, organiseren we een verkiezing over het ‘beste vangnet voor zzp’ers’. Zzp’ers vormen samen met jou de jury! Doe je ook mee aan dit gratis webinar? 

Meld je dan nu aan! 

Bestemd voor
Deze livestream staat open zowel voor leden van het Verbond van Verzekeraars als voor andere geïnteresseerden.
Deelname is vooral interessant voor ZZP'ers, verzekeraars, adviseurs, intermediairs, branche- en belangenorganisaties, werkgevers- en werknemersorganisaties, uitvoeringsorganisaties en beleidsambtenaren en verder iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is.
Stuur deze informatie gerust door aan iedereen voor wie dit webinar interessant is. 

Kosten
Aan deelname van dit webinar zijn geen kosten verbonden.

PA-certificaat
Na deze bijeenkomst ontvang je automatisch een bewijs van deelname.
Deze bijeenkomst draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema.
Indien je een bewijs van deelname (PA-certificaat) wilt ontvangen, dien je bij je profiel bij OnlineSeminar je geboortedatum in te vullen.

Nadere informatie en vragen
Meer informatie vind je op de speciale eventpagina op onze website.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentatoren.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream? Let op: onze aanmeldprocedure is veranderd!
Dit webinar organiseren wij via Online Seminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij Online Seminar. Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen.
Na registratie bij OnlineSeminar voor de webinars van het Verbond, kun je voor toekomstige Verbondswebinars van dat account gebruik maken en hoef je je niet opnieuw te registreren.

Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

Dit webinar komt mede tot stand met steun van onze partners en sponsoren.