Next Insurance Professional leergang start weer op 11 september!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Next Insurance Professional leergang start weer op 11 september!

11 september start de leergang Next Insurance Professional weer! Met deze leergang volg je een compleet programma specifiek gericht op de (digitale) toekomst van verzekeraars.

De financiële markt is sterk in beweging vanwege verregaande digitalisering. Klanten willen 24/7 bereikbaarheid, stellen eisen aan de kwaliteit van de service en maken meer en meer gebruik van moderne communicatiekanalen. Met deze leergang ben je op de hoogte van en leer je anticiperen op veranderingen die komen met een digitale toekomst. Je kan eenvoudiger inspelen op nieuwe kansen. Daarmee bewijs je niet alleen jezelf een goede dienst, ook jouw organisatie en klanten profiteren hiervan.

De meeste opleidingen leiden op voor vandaag, na deze opleiding ben je klaar voor de wereld van morgen. Profiteer daar ook van en schrijf je in door op onderstaande link te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van NIBE-SVV waar jij je kan aanmelden en waar je meer informatie vindt over de leergang.

Deze leergang is door de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars ontwikkeld in samenwerking met NIBE-SVV. Daarmee voldoet de leergang aan de laatste inzichten relevant voor de Verzekeringsbranche.

 

In samenwerking met onze opleidingspartner NIBE-SVV