Webinar Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Webinar Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

In samenwerking met NIBE-SVV

Wat zijn de trends in verzekeringsfraude en hoe kun je actief bijdragen aan het signaleren en aanpakken van deze fraude? Daarover gaat dit webinar in de reeks ‘Focus op vakmanschap’ van NIBE-SVV, waaraan Verbondscollega Anne Sonnenschein meewerkt.

Op het programma staan de trends in fraude, digitalisering, preventie, gedrag en innovatie en opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude. Ook wordt ingegaan op de plannen en pogingen om meer en sneller fraudeurs voor de rechter te krijgen.

Gastsprekers zijn Anne Sonnenschein (Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit) en Marcel Bouwman (hoofd Anti-fraude bij Nationale-Nederlanden en voorzitter van de Kamer Verzekeringsfraude van het Institute for Financial Crime).

Actief meedoen
Dit webinar maakt deel uit van de reeks ‘Focus op vakmanschap’ van NIBE-SVV. Deze webinars hebben een interactief karakter. Bekijk je dit webinar live? Doe dan actief mee door vragen te stellen via de chatfunctie.

Later terugkijken is ook mogelijk. Je kunt dan echter geen vragen meer stellen.

Aanmelden kan nu!

Programma

  • De trends in verzekeringsfraude
  • Digitalisering
  • Opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude
  • Plannen en pogingen om fraudeurs sneller voor de rechter te krijgen
  • Innovatie in signalering en aanpak van verzekeringsfraude 

Doelgroep
Deze bijeenkomst is bestemd voor iedereen in de sector die in aanraking kan komen met fraude en actief wil bijdragen aan het signaleren en aanpakken hiervan

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.