Leergangen

}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verschillende innovatiethema's in vier leergangen

Bij de Insurance Academy vind je alles op het gebied van innovatie. Dat is op zich niet nieuw. Maar wat wel nieuw is, is dat de verschillende innovatie-onderwerpen in vier leergangen zijn ondergebracht. Op de thema's Blockchain, Cognitive Computing, Innovatievermogen en Connected Worlds kun je in 2017 op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en verdieping zoeken op deze thema's. De Insurance Academy biedt informatie het hele jaar door op verschillende manieren aan. In alle leergangen is er gekozen voor de opbouw:

  • Overzicht (Trendavond)
  • Verdieping (Let’s innovate!, of andere vormen)
  • Dialoog (Labcafé)

Kijk hieronder direct of er iets voor je tussen zit!

De vier leergangen

Leergang Blockchain 

De term blockchain hebben we allemaal wel eens voorbij horen komen. Maar wat is het nou precies? En wat kun je als verzekeraar eigenlijk met dit ‘web of trust’? De Insurance Academy biedt in verschillende -interactieve- sessies inzicht in dit boeiende onderwerp.

Leergang Cognitive Computing

De wereld van cognitive computing gaat een stapje verder dan big data. Slimme machines leren als een mens en laten analyses los op meerdere databronnen, waardoor ze beslissingen kunnen nemen. In deze leergang van de Insurance Academy komen vormen van cognitive computing voorbij.

Leergang Innovatievermogen

Wat is er nodig om innovatief te worden? Wat zijn de competenties van de toekomst? En hoe breng je deze binnen in je bedrijf? Deze leergang van de Insurance Academy gaat over zowel het innovatievermogen van mensen als van het bedrijf: governance. Leer nu waar we morgen behoefte aan hebben en praat mee.

  • Science Talk: Innovatiekracht | Spreker: Prof. dr. Jeff Gaspersz - hoogleraar Innovatie aan Nyenrode Business Universiteit
  • Trendavond: Versterken van Innovatiekracht (3 juli 2017)
  • Labcafé: Nieuwe businessmodellen (5 oktober 2017)

Leergang Connected World

Dankzij het Internet of Things is alles tegenwoordig met elkaar verbonden, de fysieke wereld met de technologische wereld. Welke mogelijkheden biedt dit voor verzekeraars? Waar liggen de grenzen? De Insurance Academy biedt een veelzijdig programma op deze onuitputtelijke leergang. We verkennen Smart cities, Smart mobility, Smart industry en wellicht ook Smart Insurance?

Cookies

{cookieText}