Next Insurance Professional (NIBE-SVV)

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Next Insurance Professional

De wereld om ons heen verandert snel. Gedreven door innovatie. Dat geldt ook voor de verzekeringsbranche en voor jou als medewerker. Maar hoe ga je daar als professional mee om? Hoe laat je jouw innovatieve ideeën slagen binnen jouw organisatie? Hoe creëer je draagvlak? En hoe zorg je ervoor dat jouw plan onderbouwt is met de beste data en ook nog past binnen de financiële kaders die gelden voor de verzekeringsbranche? Dat leer je in de Next Insurance Professional opleiding!

Met deze opleiding ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die relevant zijn voor de verzekeringsbranche. Je bent beter in staat om te anticiperen op veranderingen en om jouw innovatieve ideeën binnen je organisatie te realiseren. Dat wil jij toch ook? Wordt de Next Insurance Professional!

Meer informatie?
Wil je snel weten wat het programma inhoudt, kijk dan het onderstaande filmpje. Wil je meer informatie over de opleiding of wil jij je inschrijven? Klik dan op de knop 'Ik wil meer informatie!'. Je wordt dan doorgeleid naar de website van onze opleidingspartner NIBE-SVV.

Je kunt deze video alleen afspelen als je onze marketingcookies accepteert.
Dat is niet onze keuze, maar het gevolg van wetgeving. Wij gaan uiteraard netjes met je gegevens om.

Achtergrond
Het Verbond van Verzekeraars ziet de noodzaak voor de branche om goed te kunnen anticiperen op veranderingen. Maar nog belangrijker vinden wij het om verzekeringsprofessionals te ondersteunen bij de realisatie van innovatieve ideeën. Ideeën die een organisatie en de branche verder brengt en zorgen voor een toekomstgericht aanbod en betrouwbare dienstverlening richting klanten. Daarom heeft de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met haar opleidingspartner NIBE-SVV de Next Insurance Professional opleiding ontwikkeld. 

Onze Partner

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de opleidingen en trainingen die op de website van de Insurance Academie staan? Neem dan contact op met: