}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

100 gastlessen Fix je Risk en still counting

Datum:
afbeelding personages.JPG

De Week van het geld staat weer voor de deur (12 t/m 16 maart) en dat betekent dat verzekeraars gastlessen Fix je Risk op basisscholen door het hele land gaan geven. De magische grens van 100 gastlessen is inmiddels gepasseerd dankzij de eerste enthousiaste deelnemers. En daar moeten nog veel meer lessen bij! Werk je in de verzekeringsbranche en lijkt het je leuk kinderen van groep 7 of 8 te vertellen over verzekeren? Meld je dan vandaag nog aan bij de coördinator van je maatschappij. Weet je niet wie de coördinator is? Stuur dan een mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl. Alles over de gastles lees je op fixjerisk.nl.

bewerkt.jpg

Vakkennis

Verbond en Nyenrode maken afspraken over opleidingsaanbod

Het Verbond van Verzekeraars (ondergebracht bij de Insurance Academy) en Nyenrode Business Universiteit gaan de bestaande samenwerking verder uitbouwen.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verbondscourse 2018 van start

Afgelopen donderdag startte de Verbondscourse 2018. Toonaangevende sprekers schetsten voor de deelnemers relevante ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

IMG_1162.JPG

Koningin en minister openen Week van het Geld

De Week van het geld is begonnen! Deze week worden er honderden gastlessen over verzekeren gegeven met de les Fix je Risk door verzekeringsmedewerkers.

Cookies

{cookieText}