}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

100 gastlessen Fix je Risk en still counting

Datum:
afbeelding personages.JPG

De Week van het geld staat weer voor de deur (12 t/m 16 maart) en dat betekent dat verzekeraars gastlessen Fix je Risk op basisscholen door het hele land gaan geven. De magische grens van 100 gastlessen is inmiddels gepasseerd dankzij de eerste enthousiaste deelnemers. En daar moeten nog veel meer lessen bij! Werk je in de verzekeringsbranche en lijkt het je leuk kinderen van groep 7 of 8 te vertellen over verzekeren? Meld je dan vandaag nog aan bij de coördinator van je maatschappij. Weet je niet wie de coördinator is? Stuur dan een mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl. Alles over de gastles lees je op fixjerisk.nl.

Relaxen op strand (groot).JPG

Weer terug van vakantie?

Terwijl je genoot van een welverdiende vakantie heb je misschien net een voor jou interessante aankondiging gemist. Daarom zetten we er hier een paar voor je op een rijtje.

shutterstock_390487207.jpg

Verzekeringsthema's

Voor op de agenda: ALV + marktcafés, 19 december 2018

Op 19 december vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats bij het Verbond van Verzekeraars. Daarnaast organiseren we dit jaar marktcafés.

Edgar Karssing-013_web.jpg

Verzekeringsthema's

Science talk - Edgar Karssing (Nyenrode) over solidariteit en verzekeren

In de nieuwste Science Talk pleit Edgar Karssing voor een brede discussie over de solidariteit in ons land. Hij benadrukt dat kiezen onvermijdelijk is. Voor de hele samenleving, maar ook voor verzekeraars.

Cookies

{cookieText}