Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

ACIS Symposium 'Actualiteiten Verzekeringsrecht 2020’

Datum:
shutterstock_332912831.jpg

Op vrijdag 13 maart 2020 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten en Uitgeverij Paris het symposium ‘Actualiteiten Verzekeringsrecht 2020’.

Locatie + Vervoer
Het symposium vindt plaats in de Industrieele Groote Club, Dam 27, Amsterdam en duurt van 13.00-17.30 uur. (Inloop vanaf 12.30 uur). Reizen met het openbaar vervoer geniet de voorkeur. De Industrieele Groote Club bevindt zich op ca. 750 meter van het Centraal Station. Parkeren is mogelijk in Q-Park De Bijenkorf.

Toegangsprijs
De toegang tot dit symposium is voor leden van het Verbond van Verzekeraars gratis. Voor overige deelnemers is de toegangsprijs €249,-. 

NOvA-punten
Deelname aan het symposium levert 4 NOvA-punten op.

Meer informatie & Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website van ACIS.

ACIS
ACIS is een initiatief van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam en wordt vanuit het Verbond ondersteund.

Groei.png

Verzekeringsthema's

Jaarevent 2020: Groei! – Aanmelden kan nu!

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.