Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

ACIS Symposium: De waarde van financieel advies - 13 december

Datum:
Collegezaal 2 (groot).JPG

Op vrijdag 13 December 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘De waarde van financieel advies’.

Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam, Plantage Muidergracht 12 (zaal M1.02) en duurt van 13.00-17.30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur). 

De toegangsprijs bedraagt € 149. Voor alumni van de Master Verzekeringskunde, leden van het Verbond van Verzekeraars, de SAR en de Financial Planning Organisation is deelname gratisEr is plaats voor maximaal 130 personen. 

Klik hier voor het programma.

Aanmelden kan via acis@uva.nl

Groei.png

Verzekeringsthema's

Jaarevent 2020 - 5 maart 2020

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Master A&V.jpg

Verzekeringsthema's

Master A&V (EUR) - Symposium 3 december 2019

Op 3 december 2019 organiseert de master Aansprakelijkheid en Verzekering van de EUR het symposium “Licht op het zwartboek letselschade. En vooral: hoe verder?”.

Achtergrond NIBESVV met logo.png

Verzekeringsthema's

Webinar NIBE-SVV: De vernieuwing van zorgplicht - 25 november 2019

Onze opleidingspartner NIBE-SVV organiseert op 25 november aanstaande van 20.30 uur tot 21.15 uur een interactief webinar over 'De vernieuwing van zorgplicht. Deelname is gratis. Meld je nu aan.