Alles over cyberrisico's in één webinar

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Alles over cyberrisico's in één webinar

Datum:
Cyber crime.jpg

Cyberrisico’s, wat zijn het en wat kun je ertegen doen?

Tijdens het webinar dat de InsuranceAcademy van het Verbond op maandag 17 september jl. in samenwerking met Nibe-SVV organiseerde over cyberrisico’s, kwamen deze vragen aan bod. Ook was er aandacht voor de verzekeringsaspecten en de rol van de adviseur.

Het webinar trok een recordaantal kijkers en werd door de deelnemers hoog gewaardeerd. Begrijpelijk, want de sprekers toonden zich ware experts op dit thema. Zij wezen op de gevaren, de impact én bespraken oplossingen. Het onderwerp is bovendien ook nog eens super actueel, getuige de nieuwsberichten in de week van het webinar over het geringe oplossingspercentage van hackmisdrijven. Alle reden dus om in actie te komen!

Webinar gemist? Geen nood. Via de terugkijklink kun je het alsnog zien

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!

Cookies

{cookieText}