}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Amazon geeft haar visie op de zelfrijdende auto!

Datum:
Innovatie in mobiliteit_244333243_Steve Lagreca _ Shutterstock.jpg

1 november organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een event over de impact van de komst van zelfrijdende auto op de Nederlandse markt. Tijsbert Creemers van BCG trap de middag af met een analyse van de impact van autonome voertuigen op de Nederlandse markt die zij recent voor het Verbond van Verzekeraars uitvoerden. Hierin komt de impact op alle onderdelen van de autobranche terug!

Daarna gaan we uit elkaar in 4 deelsessies. In 1 van de 4 deelsessies geeft Amazon haar visie op hoe je de data die je verzamelt in zelfrijdende auto’s kunt gebruiken. In de tweedde deelsessie wordt de stand van zaken van de techniek over zelfrijdende auto’s toegelicht. Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility Eindhoven University of Technology en begenadigd spreker geeft zijn mening over wanneer en op welke wijze zelfrijdende auto’s ons leven zullen raken?

In de derde deelsessie geeft PON haar visie op de toekomst van mobiliteit en dan met name in de Randstad. Snappcar gaat in op de laatste stand van zaken in Nederland betreffende hun ervaringen met Car Sharing en waarin je tegenaan loopt om van startup naar scale up te gaan. Alle gasten kunnen drie van de vier sessies volgen.

De middag wordt afgesloten met Reuring in de autosalon, een spetterende paneldiscussie onder leiding van René Vrugt! Afsluitend worden onder de belangstellenden enkele ritten in – nagenoeg – zelfrijdende auto’s verloot!

Interesse gewekt? Opgeven kun je hier: https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht/insurance-academy-event-de-nederlandse-mobiliteits-revolutie

VvV180620VK0092.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-PROGRAMMA DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING 2019-2020 succesvol!

Het gezamenlijk door het Verbond en Nyenrode ontwikkelde programma ter bevordering van de deskundigheid van directeuren en raden van bestuur is dit jaar succesvol gestart!

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

mathijsbouman.jpg

Vakkennis

Mathijs Bouman: “Als China hoest, is de hele wereld verkouden”

Econoom en columnist Mathijs Bouman weet wel hoe hij een volle zaal kan boeien. Bouman voorspelt een risicovol 2019, met “flinke buien en hier en daar een meevaller”.

Cookies

{cookieText}