Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Amazon geeft haar visie op de zelfrijdende auto!

Datum:
Innovatie in mobiliteit_244333243_Steve Lagreca _ Shutterstock.jpg

1 november organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een event over de impact van de komst van zelfrijdende auto op de Nederlandse markt. Tijsbert Creemers van BCG trap de middag af met een analyse van de impact van autonome voertuigen op de Nederlandse markt die zij recent voor het Verbond van Verzekeraars uitvoerden. Hierin komt de impact op alle onderdelen van de autobranche terug!

Daarna gaan we uit elkaar in 4 deelsessies. In 1 van de 4 deelsessies geeft Amazon haar visie op hoe je de data die je verzamelt in zelfrijdende auto’s kunt gebruiken. In de tweedde deelsessie wordt de stand van zaken van de techniek over zelfrijdende auto’s toegelicht. Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility Eindhoven University of Technology en begenadigd spreker geeft zijn mening over wanneer en op welke wijze zelfrijdende auto’s ons leven zullen raken?

In de derde deelsessie geeft PON haar visie op de toekomst van mobiliteit en dan met name in de Randstad. Snappcar gaat in op de laatste stand van zaken in Nederland betreffende hun ervaringen met Car Sharing en waarin je tegenaan loopt om van startup naar scale up te gaan. Alle gasten kunnen drie van de vier sessies volgen.

De middag wordt afgesloten met Reuring in de autosalon, een spetterende paneldiscussie onder leiding van René Vrugt! Afsluitend worden onder de belangstellenden enkele ritten in – nagenoeg – zelfrijdende auto’s verloot!

Interesse gewekt? Opgeven kun je hier: https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht/insurance-academy-event-de-nederlandse-mobiliteits-revolutie

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!