Skip to Content

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Datum:
wk-big-img-10.jpg

Ben je werkzaam als bestuurder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Of ben je actief als specialist of adviseur in de verzekeringsbranche? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

In 2022 starten we met twee interessante modules die voor alle verzekeraars van belang zijn. Hoe ga je om als verzekeraar met het onderwerp Data & Digitalisering? Welke aanpassingen zijn nodig en hoe ga je bijvoorbeeld om met privacy en het ethisch kader waarmee je rekening moet houden. In het tweede halfjaar focussen we op o.a. nieuwe business modellen. Kortom: hoe blijf je strategisch sterk en zorg je ervoor dat je als verzekeraar meegaat in de transformatie naar nieuwe business modellen, zodat je ook over 30 jaar nog een speler op de markt bent.

De modules in 2022

Data & IT  (januari 2022 t/m juni 2022)                                  

  • Ethisch kader voor Verzekeraars, convenant Verbond van Verzekeraars
  • Toepassingsmogelijkheden Data en IT
  • Blockchain, DLT, tokenisatie en toezicht

Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling (september 2022 t/m december 2022)  

  • Ecosystemen, succesvolle voorbeelden en modellen
  • Businessmodel ontwikkeling en transformatie
  • Innovatiemanagement

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het programma of wil je je inschrijven?                                                                        Bekijk de opleidingspagina van Nyenrode

Kifid 600X300

College Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren op 28 november 2022 het college 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Blijf op de hoogte van de meest belangrijke Kifid uitspraken die relevant voor de verzekeringsbranche zijn.

Risico Analyse 1559730956 (2)

Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar: 3e reeks in september 2022

In september 2022 starten we met alweer de 3e reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

Nieuwbrief IA 3.jpg

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.