Skip to Content

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Datum:
wk-big-img-10.jpg

Ben je werkzaam als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in de verzekeringsbranche? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

In 2023 starten we met twee interessante modules die voor alle verzekeraars van belang zijn;  we staan namelijk stil bij de purpose, de veranderende arbeidsrelatie en de positionering van de sector en de gevolgen voor het aansturen vanuit het management. Ook gaan we dieper in op de actuele thema’s op bestuurlijk niveau zoals inclusiviteit en diversiteit, duurzaam werkgeverschap en innovatief leiderschap.

In het tweede halfjaar staat duurzaamheid centraal, we gaan in op het nieuwe IMVO convenant van het Verbond, bespreken de actuele stand van zaken op ESG gebied en laten ons inspireren vanuit de praktijk. En tot slot focussen we op de digitale transformatie en open insurance. Hoe maak je belangrijke keuzes die leiden tot een succesvolle transformatie? En wat is de impact van Open Insurance? We laten hierbij een succesvol voorbeeld zien van embedded insurance.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het programma of wil je je inschrijven?                                                                          Bekijk de opleidingspagina van Nyenrode

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren in 2023 een collegereeks 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Interesse? De reeks start 27 maart 2023.

Risico Analyse 1559730956 (2)

Per 8 februari start de nieuwe 'Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar 2023'. Heb jij je al ingechreven?

Op 8 februari 2023 starten we met alweer de vierde reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

Nieuwbrief IA 3.jpg

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.