Skip to Content

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Datum:
Kifid 1400X600

In deze reeks van vier colleges bespreken Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart advocaten) per kwartaal zo’n vijf Kifid-uitspraken die relevant zijn voor verzekeraars. De eerste drie modules van deze reeks zijn gericht op schadeverzekeringen en de laatste module op overige verzekeringen, met name leven- en inkomensverzekeringen. Je kunt je inschrijven voor de hele reeks of alleen voor het laatste college.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de uitgebreide opleidingspagina.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder, commissaris of senior manager bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma voor executives en commissarissen in de verzekeringssector houd je je sectorkennis up-to-date.

Risico Analyse 1559730956 (2)

Per 8 februari start de nieuwe 'Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar 2023'. Heb jij je al ingechreven?

Op 8 februari 2023 starten we met alweer de vierde reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

Nieuwbrief IA 3.jpg

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.