Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Datum:
online meeting (kleiner).jpg

Het coronavirus zorgt er al weer enkele maanden voor dat het Verbond geen fysieke bijeenkomsten meer organiseert. Omdat we in deze tijden toch actueel en relevant willen zijn en onze leden en andere geïnteresseerden willen inspireren en verbinden hebben we vanuit de Insurance Academy afgelopen periode meerdere digitale activiteiten georganiseerd in samenwerking met onze partners. En dat is onze en de vele deelnemers goed bevallen! Daarom gaan we daar voorlopig mee door.

Zeker tot 1 september alleen digitale bijeenkomsten

Zeker tot 1 september organiseren we alleen nog maar digitale bijeenkomsten en zetten we vol in op kennisdeling via digitale middelen. Daarna, wanneer de maatregelen dat toelaten, zullen we geleidelijk overstappen naar een hybride vorm van kennisoverdracht waarbij we fysieke bijeenkomsten combineren met digitale middelen. En natuurlijk zorgen we tijdens deze fysieke bijeenkomsten goed voor uw en onze gezondheid en nemen wij de RIVM richtlijnen in acht.

Bij het organiseren van onze activiteiten houden we meer dan ooit rekening met de kennisbehoefte die er in deze tijden speelt bij onze leden en breder in de verzekeringsbranche. Zo hebben we afgelopen weken een webinarreeks georganiseerd met onze opleidingspartner Nyenrode over actuele en relevante onderwerpen in deze tijden van de coronacrisis. Kijk hier de webinars terug!   

Serviceplatform Corona

Verder hebben we ook in korte tijd een Serviceplatform Corona opgericht voor onze leden met enkele gerenommeerde expertpartners die klaar staan voor onze leden met hun expertise. Bekijk voor meer informatie het Serviceplatform Corona.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten!

Op de activiteitenpagina van de Insurance Academy staat een actueel overzicht van onze activiteiten die we de komende tijd gaan organiseren. En er staan er nog veel meer aan te komen! Bekijk regelmatig deze pagina of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van het Verbond en blijf zo automatisch op de hoogte van onze nieuwe activiteiten. Schrijf je hier in! 

Wist je dat we met onze opleidingspartners zoals Nyenrode, NIBE-SVV en de UvA ook hele interessante opleidingen en trainingen aanbieden? Bekijk hier het overzicht

Denkt u met ons mee?

Natuurlijk hebben we meerdere manieren om aan te sluiten op de behoefte van leden en andere interessante onderwerpen. Heb jij behoefte aan kennis over een specifiek onderwerp en wil je dat graag zien terugkomen in één van onze activiteiten? Stuur dan een mail naar insuranceacademy@verzekeraars.nl.

 

1-nyenrode-header-1_640x300x1.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Vanaf september start er een nieuwe module van het Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor bestuurders en toezichthouders van verzekeraars. Houd je sectorkennis up-to-date en schrijf je nu in voor de module ‘Beheerste en integere bedrijfsvoering’.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

Leergang Verzekeringsrecht van de UvA gaat in september 2020 weer van start!

In september start weer de Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA. Meld je nu aan of reserveer vast een plek.