}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

MunichRe Tech Trend Radar 2018 is uit!

Datum:
Screenshot-2018-6-25 Future Technologies and Tech Trend Radar 2018 Munich Re(1).png

Sinds een paar dagen is de Tech Trend Radar 2018 gepubliceerd. U kunt op deze website alles vinden over het rapport en een aanzienlijke samenvatting downloaden! Zoals Thomas Bonaty het terecht omschrijft in zijn voorwoord: A world full of opportunities… Doet u er uw voordeel mee!

Woensdag 13 juni organiseerde het Verbond van Verzekeraars een Trendavond waarbij de vraag Ligt uw digitale business op koers? centraal stond. De sprekers op de conferentie waren Klaus Wilkens en Thomas Bonaty van Munich Re, die speciaal uit München gekomen waren. Klik hier voor het verslag.

Als u vragen heeft naar aanleiding van het lezen van het rapport of u wilt eens sparren met een deskundige, dan kunt u contact opnemen met Martijn Minkenberg van de Insurance Academy: m.minkenberg@verzekeraars.nl.

VvV180620VK0092.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-PROGRAMMA DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING 2019-2020 succesvol!

Het gezamenlijk door het Verbond en Nyenrode ontwikkelde programma ter bevordering van de deskundigheid van directeuren en raden van bestuur is dit jaar succesvol gestart!

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

mathijsbouman.jpg

Vakkennis

Mathijs Bouman: “Als China hoest, is de hele wereld verkouden”

Econoom en columnist Mathijs Bouman weet wel hoe hij een volle zaal kan boeien. Bouman voorspelt een risicovol 2019, met “flinke buien en hier en daar een meevaller”.

Cookies

{cookieText}