Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

MunichRe Tech Trend Radar 2018 is uit!

Datum:
Screenshot-2018-6-25 Future Technologies and Tech Trend Radar 2018 Munich Re(1).png

Sinds een paar dagen is de Tech Trend Radar 2018 gepubliceerd. U kunt op deze website alles vinden over het rapport en een aanzienlijke samenvatting downloaden! Zoals Thomas Bonaty het terecht omschrijft in zijn voorwoord: A world full of opportunities… Doet u er uw voordeel mee!

Woensdag 13 juni organiseerde het Verbond van Verzekeraars een Trendavond waarbij de vraag Ligt uw digitale business op koers? centraal stond. De sprekers op de conferentie waren Klaus Wilkens en Thomas Bonaty van Munich Re, die speciaal uit München gekomen waren. Klik hier voor het verslag.

Als u vragen heeft naar aanleiding van het lezen van het rapport of u wilt eens sparren met een deskundige, dan kunt u contact opnemen met Martijn Minkenberg van de Insurance Academy: m.minkenberg@verzekeraars.nl.

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!