Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

Datum:
shutterstock_365048603.jpg

11 september start de volgende uitvoering van de opleiding De Next Insurance Professional. Een opleiding met een compleet programma specifiek gericht op de (digitale) toekomst van verzekeraars. Met zeer ervaren topdocenten en gastsprekers die zelf actief zijn in de praktijk. De bijeenkomsten zijn praktijkgericht, zeer toegankelijk en behandelen de meest actuele stand van zaken. Ook is het mogelijk om de modules los te volgen.

Doelgroep
Iedereen die belangstelling heeft in de toekomst van financieel dienstverleners: leidinggevenden (teamleiders/ unitmanagers), (high-) potentials, junior/medior/senior medewerkers van verzekeraars, financieel dienstverleners en zelfstandig financieel adviseurs.

Doel en opzet
In deze leergang maak je kennis met verschillende vaardigheden die je nodig hebt om als verzekeringsprofessional op de toekomst voorbereid te zijn. Je bestudeert opkomende technologische mogelijkheden en gaat daarmee aan de slag in je eigen praktijk. Je sorteert voor op toekomstige behoeften van klanten en leert hoe je jouw organisatie daarin meekrijgt. Big-data-analyses kunnen je daarbij helpen. In deze leergang leer je waar je rekening mee moet houden bij het gebruik van big data. Daarnaast is gedurende de hele leergang aandacht voor thema's als ethiek, solidariteit en wet- & regelgeving voor verzekeraars.

Deze leergang, bestaande uit onderstaande vier modules, is opgezet en wordt verzorgd door de Insurance Academy van het Verbond in samenwerking met NIBE-SVV. Op de locatie van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag worden twee van de vier modules gegeven. Via de moderne online leeromgeving van NIBE-SVV kan je vragen stellen over opdrachten en oefeningen aan jouw docent of medestudenten.

Studieprogramma
De volgende modules komen aan bod:

  • The Next Insurer: Vision and Strategy (2 dagdelen bij het Verbond)
  • Soft skills Next Insurance Professional (2 dagdelen bij het Verbond)
  • Next Customer Big Data Analytics (2 avonden, op locatie van NIBE-SVV)
  • Next financial skills (2 avonden, op locatie van NIBE-SVV)

De gehele opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte eindopdracht. Indien u dit examen met een voldoende afsluit, ontvangt u het diploma ‘Next Insurance Professional’ van NIBE-SVV.

Geïnteresseerd? Of wil je meer informatie?
Kijk snel op de website van onze partner NIBE-SVV. De modules zijn ook afzonderlijk te volgen, kijk dan hier voor meer informatie.

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

IMG_1162.jpg (1)

Nederland voorbeeld op aanpak financiële educatie

Tijdens de internationale conferentie van Insurance Europe stond onder andere financiële educatie centraal. Daaruit bleek dat Nederland wordt gezien als voorbeeld.

Cookies

{cookieText}