}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Deeltijd masterprogramma Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management

Datum:
wk-big-img-10.jpg

De Amsterdam Business School, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam, biedt vanaf september opnieuw het deeltijdmasterprogramma Verzekeringskunde (MSc) aan.

Verzekeringskunde is een programma voor ambitieuze werknemers in de verzekeringsbranche waarin naast een breed scala aan theoretische onderdelen ook praktijkcolleges een belangrijke rol spelen. De colleges worden op dinsdagen (’s middags en ’s avonds) aangeboden bij de Amsterdam Business School

Vergroot uw kennis van de verzekeringssector en breidt uw netwerk uit met behulp van deze deeltijd opleiding.

Informatieavond 13 juni
De tweejarige deeltijdmaster en de losse vakken van het programma starten vanaf dinsdag 4 september. Voor meer informatie over het programma raadpleegt u de website www.verzekeringskunde.nl en bent u van harte welkom op de informatieavond op 13 juni aanstaande, aanmelden kan via de website.

De modules (losse vakken van het masterprogramma) die in september van start gaan zijn:

munich re in lab.jpg

Trends en innovatie

Echo wint het van imago!

Ligt uw digitale business op koers? Dat was de vraag die beantwoord werd door meer dan 50 deelnemers tijdens de Trendavond op woensdag 13 juni.

Nyenrode.jpg

Vakkennis

Nyenrode Deskundigheidsbevordering: Nog enkele plaatsen beschikbaar

Voor de module ‘Ontwikkelingen markten en producten’ zijn op enkele data nog een paar plekken beschikbaar. Schrijf je nu in!

shutterstock_554011084.jpg

Trends en innovatie

Blockchain: de toekomst van verzekeren

Martijn Minkenberg van de Insurance Academy woonde vorige week de Blockchain for Insurance Summit bij. Zijn verslag is nu te lezen.

Cookies

{cookieText}