}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Eerste Insurance Academy event groot succes

Datum:
event foto.jpg

Het eerste Insurance Academy event op Donderdag 16 november jl. stond in het teken van verbinding. En dat is niet zomaar, want verbinding is een van de kernwaarden van de Insurance Academy die dit jaar één jaar bestaat. Verbinding met onze leden, de leden met elkaar, leden met stakeholders maar ook in het thema: Connected worlds, alles kwam terug in het event. Tijdens het drukbezochte event kwamen meerdere invalshoeken op het thema voorbij, waaronder een juridisch, een technologisch, privacy en zelf een ethisch perspectief.

Aan het eind van de middag was het tijd om niet alleen te praten over verbinding, maar ook om dit aan den lijve te ondervinden tijdens de Innovatiemarkt. Daar was onder andere een inspiratietafel met gadgets. Uit de reacties van een groot aantal deelnemers bleek het eerste Event een succes te zijn. Lees er alles over in de longread en bekijk het filmpje.

Hieronder een overzicht met de presentaties.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

mathijsbouman.jpg

Vakkennis

Mathijs Bouman: “Als China hoest, is de hele wereld verkouden”

Econoom en columnist Mathijs Bouman weet wel hoe hij een volle zaal kan boeien. Bouman voorspelt een risicovol 2019, met “flinke buien en hier en daar een meevaller”.

_DSC6333.jpg

"Lekker, we zijn verzekerd!"

Deze week ontvangen meer van 16.000 kinderen in groep 7 en 8 de gastles Fix je Risk over verzekeren.

Cookies

{cookieText}