}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Eerste Insurance Academy event groot succes

Datum:
event foto.jpg

Het eerste Insurance Academy event op Donderdag 16 november jl. stond in het teken van verbinding. En dat is niet zomaar, want verbinding is een van de kernwaarden van de Insurance Academy die dit jaar één jaar bestaat. Verbinding met onze leden, de leden met elkaar, leden met stakeholders maar ook in het thema: Connected worlds, alles kwam terug in het event. Tijdens het drukbezochte event kwamen meerdere invalshoeken op het thema voorbij, waaronder een juridisch, een technologisch, privacy en zelf een ethisch perspectief.

Aan het eind van de middag was het tijd om niet alleen te praten over verbinding, maar ook om dit aan den lijve te ondervinden tijdens de Innovatiemarkt. Daar was onder andere een inspiratietafel met gadgets. Uit de reacties van een groot aantal deelnemers bleek het eerste Event een succes te zijn. Lees er alles over in de longread en bekijk het filmpje.

Hieronder een overzicht met de presentaties.

bewerkt.jpg

Vakkennis

Verbond en Nyenrode maken afspraken over opleidingsaanbod

Het Verbond van Verzekeraars (ondergebracht bij de Insurance Academy) en Nyenrode Business Universiteit gaan de bestaande samenwerking verder uitbouwen.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verbondscourse 2018 van start

Afgelopen donderdag startte de Verbondscourse 2018. Toonaangevende sprekers schetsten voor de deelnemers relevante ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

IMG_1162.JPG

Koningin en minister openen Week van het Geld

De Week van het geld is begonnen! Deze week worden er honderden gastlessen over verzekeren gegeven met de les Fix je Risk door verzekeringsmedewerkers.

Cookies

{cookieText}