}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Eerste Insurance Academy event groot succes

Datum:
event foto.jpg

Het eerste Insurance Academy event op Donderdag 16 november jl. stond in het teken van verbinding. En dat is niet zomaar, want verbinding is een van de kernwaarden van de Insurance Academy die dit jaar één jaar bestaat. Verbinding met onze leden, de leden met elkaar, leden met stakeholders maar ook in het thema: Connected worlds, alles kwam terug in het event. Tijdens het drukbezochte event kwamen meerdere invalshoeken op het thema voorbij, waaronder een juridisch, een technologisch, privacy en zelf een ethisch perspectief.

Aan het eind van de middag was het tijd om niet alleen te praten over verbinding, maar ook om dit aan den lijve te ondervinden tijdens de Innovatiemarkt. Daar was onder andere een inspiratietafel met gadgets. Uit de reacties van een groot aantal deelnemers bleek het eerste Event een succes te zijn. Lees er alles over in de longread en bekijk het filmpje.

Hieronder een overzicht met de presentaties.

Relaxen op strand (groot).JPG

Weer terug van vakantie?

Terwijl je genoot van een welverdiende vakantie heb je misschien net een voor jou interessante aankondiging gemist. Daarom zetten we er hier een paar voor je op een rijtje.

shutterstock_390487207.jpg

Verzekeringsthema's

Voor op de agenda: ALV + marktcafés, 19 december 2018

Op 19 december vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats bij het Verbond van Verzekeraars. Daarnaast organiseren we dit jaar marktcafés.

Edgar Karssing-013_web.jpg

Verzekeringsthema's

Science talk - Edgar Karssing (Nyenrode) over solidariteit en verzekeren

In de nieuwste Science Talk pleit Edgar Karssing voor een brede discussie over de solidariteit in ons land. Hij benadrukt dat kiezen onvermijdelijk is. Voor de hele samenleving, maar ook voor verzekeraars.

Cookies

{cookieText}