Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Eerste Insurance Academy event groot succes

Datum:
event foto.jpg

Het eerste Insurance Academy event op Donderdag 16 november jl. stond in het teken van verbinding. En dat is niet zomaar, want verbinding is een van de kernwaarden van de Insurance Academy die dit jaar één jaar bestaat. Verbinding met onze leden, de leden met elkaar, leden met stakeholders maar ook in het thema: Connected worlds, alles kwam terug in het event. Tijdens het drukbezochte event kwamen meerdere invalshoeken op het thema voorbij, waaronder een juridisch, een technologisch, privacy en zelf een ethisch perspectief.

Aan het eind van de middag was het tijd om niet alleen te praten over verbinding, maar ook om dit aan den lijve te ondervinden tijdens de Innovatiemarkt. Daar was onder andere een inspiratietafel met gadgets. Uit de reacties van een groot aantal deelnemers bleek het eerste Event een succes te zijn. Lees er alles over in de longread en bekijk het filmpje.

Hieronder een overzicht met de presentaties.

Fit for the future.png

Trends en innovatie

Verbondsevent: Fit for the Future

Kom 10 oktober naar het Verbondsevent Fit for the future en hoor alles over de mogelijkheden en grenzen op het gebied van gezondheid en nieuwe technologie.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verzekeringsthema's

Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Ben jij een oud Verbondscouse deelnemer? Kom dan op 31 oktober naar de alumnibijeenkomst!

V181017VK2623.jpg

Collega gezocht

Ben jij een organisatietalent? Zit je vol creatieve en ondernemende ideeën? En ben je een verbinder? Dan zoeken we jou!