Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Datum:
_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

In juni sloten we de dertiende editie van de Verbondscourse af. En na iedere editie zeggen de deelnemers weer “we moeten contact houden”. Want naast het inhoudelijke programma dat de Verbondscourse biedt, is de Verbondscourse ook belangrijk voor het bouwen aan en onderhouden van je netwerk.

Daarom organiseert de Insurance Academy op donderdag 31 oktober a.s. exclusief voor oud-Verbondscoursedeelnemers een alumnibijeenkomst. Het elkaar weer ontmoeten, spreken en ervaringen delen staat daarbij centraal. 

Ook is er een inspirerende inleiding. Die wordt ditmaal verzorgd door Eduard Schaepman. Deze succesvolle ondernemer en TV-persoonlijkheid is oprichter en CEO van Tribes en kan bogen op een ruime ervaring in verschillende bestuurs-, directie- en managementfuncties, onder meer in de financiële sector. 

Ben jij een oud-deelnemer van de Verbondscourse? Meld je dan meteen aan. Ken je een andere oud-deelnemer die je graag weer zou willen ontmoeten? Dan stellen we het op prijs als je hem of haar op deze bijeenkomst attendeert. Dat mogen zowel deelnemers zijn die nog binnen de sector werkzaam zijn, als deelnemers die inmiddels elders werkzaam zijn. 

Lees meer en meld je aan

 

Collegezaal (groot).jpg

Vakkennis

Master Verzekeringskunde UvA - Informatieavond 13 november!

De Executive MSc Verzekeringskunde is de enige opleiding waarin je op academisch niveau jouw kennis over verzekeringen verbreedt en verdiept. Wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor de informatieavond op 13 november aanstaande.

Fit for the future.png

Trends en innovatie

Verbondsevent: Fit for the Future

Kom 10 oktober naar het Verbondsevent Fit for the future en hoor alles over de mogelijkheden en grenzen op het gebied van gezondheid en nieuwe technologie.

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.