Goed voornemen: geef een gastles!

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Goed voornemen: geef een gastles!

Datum:
uitsnede.jpg

Een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens. Heb jij nog geen goed voornemen of kan er nog wel eentje bij? Geef dan een gastles Fix je Risk! Tijdens de Week van het geld van 25 t/m 29 maart geven medewerkers van verzekeraars de gastles Fix je Risk. Een interactieve les met een vernieuwd digitaal spel waarin kinderen van groep 7 en 8 de basis over verzekeren leren. En ook jij kan meedoen! De les is helemaal voor je uitgewerkt. Het enige wat je hoeft te doen is in het matchingssysteem een school zoeken of zelf toevoegen. Je kunt de les ook met een collega geven. Nog nooit wat het halen van een goed voornemen zo eenvoudig!

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de speciale website over Fix je Risk. Daar vind je een link naar de lesbrief, een instructiefilmpje en de link naar het matchingssysteem om zelf een klas te vinden of toe te voegen.

V181017VK2623.jpg

Vakkennis

Een inspirerend 2019 met de Insurance Academy

Het team van de Insurance Academy wenst je een inspirerend 2019! Bekijk hoe we jou kunnen inspireren in ons actuele activiteitenaanbod.

Logo Nyenrode Business University.png

Vakkennis

PE-programma Deskundigheidsbevordering – nieuwe modules

Wil jij als managing director, bestuurder of toezichthouder van een verzekeringsinstelling inzicht krijgen in de actuele ontwikkelingen binnen jouw sector?

Innovatie in mobiliteit_244333243_Steve Lagreca _ Shutterstock.jpg

Trends en innovatie

Amazon geeft haar visie op de zelfrijdende auto!

1 november organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een event over de impact van de komst van zelfrijdende auto op de Nederlandse markt.

Cookies

{cookieText}