}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Google Home bijeenkomsten groot succes

Datum:
IMG_0242.jpg

Succes Google Home: Je nieuwe beste vriend bijeenkomsten!

22 januari was het zo ver, de eerste Google Home: Je nieuwe beste vriend! bijeenkomst werd georganiseerd door de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Google en Atos Consulting. De interesse voor de bijeenkomst was zo groot, dat de bijeenkomst al binnen 4 uur vol zat en we mensen moesten doorverwijzen naar de wachtlijst. “Echt ongelooflijk!”, vertelt Martijn Minkenberg, adviseur Innovatie bij het Verbond van Verzekeraars en verantwoordelijk voor de organisatie. “We hadden wel in de gaten dat dit een hot item is, maar zo hot, dat hadden we ook weer niet verwacht.”

Wegens de grote belangstelling wordt binnenkort de 3de reprise aangekondigd op https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht . Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar bijeenkomsten@verzekeraars.nl

wk-big-img-10.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-programma ‘Deskundigheidsbevordering voor Verzekeraars’ ook interessant voor Commissarissen

Met de opleiding ‘PE-programma Deskundigheidsbevordering 2019 – 2020’ van Nyenrode en het Verbond blijf je up-to-date.

Boekestijn.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019: “Europa moet sterker worden”

De Verbondcourse 2019 is begonnen! Op de eerste dag sprak Arend Jan Boekestijn over Europa, de Brexit maar vooral over samenwerken.

uitsnede.jpg

Verzekeringsthema's

Yes we zijn verzekerd!

Hoe vaak hoor je nu: Yes we zijn verzekerd! Geef een gastles Fix je Risk en gegarandeerd dat je deze reactie vanuit de klas krijgt.

Cookies

{cookieText}