}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Google Home bijeenkomsten groot succes

Datum:
IMG_0242.jpg

Succes Google Home: Je nieuwe beste vriend bijeenkomsten!

22 januari was het zo ver, de eerste Google Home: Je nieuwe beste vriend! bijeenkomst werd georganiseerd door de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Google en Atos Consulting. De interesse voor de bijeenkomst was zo groot, dat de bijeenkomst al binnen 4 uur vol zat en we mensen moesten doorverwijzen naar de wachtlijst. “Echt ongelooflijk!”, vertelt Martijn Minkenberg, adviseur Innovatie bij het Verbond van Verzekeraars en verantwoordelijk voor de organisatie. “We hadden wel in de gaten dat dit een hot item is, maar zo hot, dat hadden we ook weer niet verwacht.”

Wegens de grote belangstelling wordt binnenkort de 3de reprise aangekondigd op https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht . Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar bijeenkomsten@verzekeraars.nl

Samenwerken (klein).JPG

Vakkennis

Verbondscourse: Ken jij het verschil tussen werkgeluk en tevredenheid?

Fennande van der Meulen trakteerde de deelnemers van de Verbondscourse op een spoedcursus werkgeluk in het derde blok van de Verbondscourse.

VvV180620VK0092.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-PROGRAMMA DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING 2019-2020 succesvol!

Het gezamenlijk door het Verbond en Nyenrode ontwikkelde programma ter bevordering van de deskundigheid van directeuren en raden van bestuur is dit jaar succesvol gestart!

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

Cookies

{cookieText}