Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Google Home bijeenkomsten groot succes

Datum:
IMG_0242.jpg

Succes Google Home: Je nieuwe beste vriend bijeenkomsten!

22 januari was het zo ver, de eerste Google Home: Je nieuwe beste vriend! bijeenkomst werd georganiseerd door de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Google en Atos Consulting. De interesse voor de bijeenkomst was zo groot, dat de bijeenkomst al binnen 4 uur vol zat en we mensen moesten doorverwijzen naar de wachtlijst. “Echt ongelooflijk!”, vertelt Martijn Minkenberg, adviseur Innovatie bij het Verbond van Verzekeraars en verantwoordelijk voor de organisatie. “We hadden wel in de gaten dat dit een hot item is, maar zo hot, dat hadden we ook weer niet verwacht.”

Wegens de grote belangstelling wordt binnenkort de 3de reprise aangekondigd op https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht . Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar bijeenkomsten@verzekeraars.nl

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!