Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Jaarevent 2020: Groei! – Aanmelden kan nu!

Datum:
Groei.png

Heb jij je al aangemeld voor het eerste Verbond van Verzekeraars Jaarevent? Het kan nú!
En wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en er is veel belangstelling voor het event.

Op donderdag 5 maart 2020 vindt het eerste Verbond van Verzekeraars Jaarevent plaats met als overkoepelend thema; Groei!
Met inspirerende keynotes van o.a. Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland) en Hanne Tersmette (boswachter bij Natuurmonumenten) en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: dit event biedt je de kans om in één dagdeel vanuit verschillende invalshoeken te leren en kennis met elkaar te delen over groei in en door de financiële sector. Jij bent er toch ook bij?

Iedereen is welkom!
Alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Meer informatie over het programma en de deelsessies vind je op de speciale eventpagina op onze website. Daar kun je je ook inschrijven voor het event.

shutterstock_332912831.jpg

Toepassing wet- en regelgeving

ACIS Symposium 'Actualiteiten Verzekeringsrecht 2020’

Op vrijdag 13 maart 2020 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten en Uitgeverij Paris het symposium ‘Actualiteiten Verzekeringsrecht 2020’.