Kijk het derde webinar met Nyenrode over Online Business in tijden van crisis terug

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Kijk het derde webinar met Nyenrode over Online Business in tijden van crisis terug

Datum:
Webinar.jpg

Welke invloed heeft de coronacrisis op de fysieke en online distributie van verzekeraars en is dit bepalend voor de werkwijze in de toekomst? Dat was het onderwerp van het 3e webinar op 7 mei, georganiseerd in samenwerking met Nyenrode.

Programma

Het webinar werd gemodereerd door algemeen directeur van het Verbond, Richard Weurding. Hij ging tevens in op de top 10 meest impactvolle trends voor verzekeraars en maakte een vertaling naar kansen en bedreigingen op het gebied van online business.

Vervolgens belichtte prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer, professor marketing en directeur van het Marketing and Supply Chain Management Cluster bij Nyenrode Business Universiteit, het onderwerp vanuit marketingperspectief.

Pascal Spelier, Digital Officer bij verzekeraar VvAA, deelde daarna zijn visie over dit thema en gaf inzicht in de initiatieven die VvAA heeft opgestart.

Als afsluitende spreker belichtte Jan Veldsink, docent AI en Cyber bij Nyenrode, het onderwerp vanuit een Data- en Cybersecurity perspectief.

Terugkijken

Wil je weten wat er is besproken? Bekijk dan het webinar over 'Online Business in tijden van crisis' terug op ons Youtube-kanaal en kom te weten welke kansen en bedreigingen er voor jou zijn.

Andere webinars terugkijken?

  • Wil je het 1ste webinar van 7 april over 'Leiderschap in tijden van crisis' terugkijken? Klik dan hier.
  • Wil je het 2e webinar van 16 april over 'Crisismanagement en Governance in de praktijk' terugkijken? Klik dan hier.

SAVE THE DATE

Op 26 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur staat het 4e webinar gepland met als onderwerp ‘Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars’.

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Nieuwe Normaal_shutterstock_1712358022.jpg

Vakkennis

Kijk het vierde webinar met Nyenrode terug 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars'

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het vierde webinar 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars' terug.

online meeting 900x600 (2).jpg

Verzekeringsthema's

Save the date - Algemene ledenvergadering Verbond op 24 juni 2020

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. Logt u straks ook in?

Crisis management_shutterstock_75231556.jpg

Vakkennis

Kijk het tweede webinar met Nyenrode over crisismanagement terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het tweede webinar 'Crisismanagement en governance in de praktijk' terug.