Kijk het tweede webinar met Nyenrode over crisismanagement terug

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Kijk het tweede webinar met Nyenrode over crisismanagement terug

Datum:
Webinar.jpg

Als eerste spreker en tevens moderator beet Geeke Feiter (directeur bij het Verbond) het spits af en gaf beeld bij haar ervaring met het managen van een crisis. 

Daarna nam prof. dr. Leen Paape RA RO CIA, voorzitter Nyenrode Governance Instituut en programmadirecteur Commissarissencyclus en Academic Director Board & Governance programma’s bij Nyenrode Business Universiteit het stokje over en schetste een wetenschappelijke kijk op crisismanagement en governance in tijden van een crisis.

Tot slot deelde Marco Zannoni, directeur COT instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement en werkzaam bij Aon Global Risk Consulting vanuit zijn ervaring ook zijn tips om een crisis in goede banen te leiden.

Nieuwsgierig? Bekijk dit webinar op ons Youtube-kanaal.

Andere webinars terugkijken?
Wil je het webinar van 7 april over 'Leiderschap in tijden van crisis' terugkijken? Klik dan hier.

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Nieuwe Normaal_shutterstock_1712358022.jpg

Vakkennis

Kijk het vierde webinar met Nyenrode terug 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars'

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het vierde webinar 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars' terug.

online meeting 900x600 (2).jpg

Verzekeringsthema's

Save the date - Algemene ledenvergadering Verbond op 24 juni 2020

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. Logt u straks ook in?

Online Business_shutterstock_289892402.jpg

Vakkennis

Kijk het derde webinar met Nyenrode over Online Business in tijden van crisis terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het derde webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen' terug.