Kijk het tweede webinar met Nyenrode over crisismanagement terug

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Kijk het tweede webinar met Nyenrode over crisismanagement terug

Datum:
Webinar.jpg

Als eerste spreker en tevens moderator beet Geeke Feiter (directeur bij het Verbond) het spits af en gaf beeld bij haar ervaring met het managen van een crisis. 

Daarna nam prof. dr. Leen Paape RA RO CIA, voorzitter Nyenrode Governance Instituut en programmadirecteur Commissarissencyclus en Academic Director Board & Governance programma’s bij Nyenrode Business Universiteit het stokje over en schetste een wetenschappelijke kijk op crisismanagement en governance in tijden van een crisis.

Tot slot deelde Marco Zannoni, directeur COT instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement en werkzaam bij Aon Global Risk Consulting vanuit zijn ervaring ook zijn tips om een crisis in goede banen te leiden.

Nieuwsgierig? Bekijk dit webinar op ons Youtube-kanaal.

Andere webinars terugkijken?
Wil je het webinar van 7 april over 'Leiderschap in tijden van crisis' terugkijken? Klik dan hier.

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

1-nyenrode-header-1_640x300x1.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Vanaf september start er een nieuwe module van het Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor bestuurders en toezichthouders van verzekeraars. Houd je sectorkennis up-to-date en schrijf je nu in voor de module ‘Beheerste en integere bedrijfsvoering’.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

Leergang Verzekeringsrecht van de UvA gaat in september 2020 weer van start!

In september start weer de Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA. Meld je nu aan of reserveer vast een plek.