Kijk het vierde webinar met Nyenrode terug 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars'

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Kijk het vierde webinar met Nyenrode terug 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars'

Datum:
Webinar.jpg

Welke invloed heeft de coronacrisis op toekomst van verzekeraars en waar verwachten experts dat verzekeraars mee rekening moeten houden bij 'het nieuwe normaal'? Dat was het thema dat dit vierde webinar centraal stond.

Programma

Als eerste spreker schetste ir. Paul de Ruijter, bedrijfskundig ingenieur en eigenaar van De Ruijter Strategie, enkele strategische scenario's die mogelijk van invloed kunnen zijn op verzekeraars en lichte zijn verwachtingen voor het nieuwe normaal toe.

Daarna deelde Ron Bavelaar, voorzitter Raad van Bestuur bij Univé, zijn verwachtingen bij de impact van deze crisis op verzekeraars en gaf hij zijn visie op het nieuwe normaal voor verzekeraars.

Dr. Edgar Karssing, universitair hoofddocent beroepsethiek en integriteitsmanagement bij Nyenrode Business Universiteit, gaf als laatste spreker enkele inzichten rondom ethische vraagstukken bij het inrichten van het nieuwe normaal voor verzekeraars.

De sessie werd vakkundig geopend, gemodereerd en afgesloten door Geeke Feiter-Van Heuvelen, directeur bij het Verbond van Verzekeraars.

Terugkijken

Wil je weten wat er is besproken? Bekijk dan het webinar over 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars' terug op ons Youtube-kanaal en kom te weten wat experts hierover denken.

Andere webinars terugkijken?

  • Wil je het 1ste webinar van 7 april over 'Leiderschap in tijden van crisis' terugkijken? Klik dan hier.
  • Wil je het 2e webinar van 16 april over 'Crisismanagement en Governance in de praktijk' terugkijken? Klik dan hier.
  • Wil je het 3e webinar van 7 mei over 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen' terugkijken? Klik dan hier.

Voorlopig laatste webinar 

Dit vierde webinar was voorlopig het laatste in deze reeks in samenwerking met Nyenrode. We zijn in overleg en kijken hoe we een vervolg kunnen geven aan deze informatieve online sessies. Houd de activiteitenkalender van de Insurance Academy (onderdeel van het Verbond) in de gaten voor aankomende nieuwe activiteiten.

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

Leergang Verzekeringsrecht van de UvA gaat in september 2020 weer van start!

In september start weer de Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA. Meld je nu aan of reserveer vast een plek.

online meeting 900x600 (2).jpg

Verzekeringsthema's

Livestream - Algemene ledenvergadering Verbond op 24 juni 2020

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. Meldt u nu aan!

online meeting (kleiner).jpg

Vakkennis

Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Het coronavirus zorgt er voor dat het Verbond voorlopig geen fysieke bijeenkomsten meer organiseert. Toch willen we actueel en relevant zijn voor onze leden. Om te inspireren en te verbinden! Daarom wordt digitaal ons nieuwe normaal.