Kijk nu het eerste webinar met Nyenrode terug

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Kijk nu het eerste webinar met Nyenrode terug

Datum:
Webinar.jpg

Kijk nu het eerste webinar terug!

Het eerste webinar uit deze reeks met Nyenrode ging over het thema 'Leiderschap in crisistijd'. Als eerste spreker en tevens moderator deelde de algemeen directeur van het Verbond, Richard Weurding, zijn ervaringen met het tonen van leiderschap in tijden van crisis. Daarna vertelde Prof. dr. Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talentmanagement en directeur van het Center for Leadership & Management Development bij Nyenrode Business Universiteit, haar wetenschappelijke kijk op het tonen van leiderschap in crisistijd. 

De andere sprekers waren Frank Peters, oprichter en eigenaar van Virtus Communications, een bedrijf gespecialiseerd in reputatie management en crisis communicatie en drs. Seada van den Herik, directeur bij Onderlinge ’s-Gravenhage en De Hoop. Zij deelde met de 158 deelnemers hun kennis en ervaring op het gebied van leiderschap in moeilijke tijden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het webinar terugkijken? Klik dan hier!

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Nieuwe Normaal_shutterstock_1712358022.jpg

Vakkennis

Kijk het vierde webinar met Nyenrode terug 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars'

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het vierde webinar 'Het nieuwe normaal, de impact voor verzekeraars' terug.

online meeting 900x600 (2).jpg

Verzekeringsthema's

Save the date - Algemene ledenvergadering Verbond op 24 juni 2020

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. Logt u straks ook in?

Online Business_shutterstock_289892402.jpg

Vakkennis

Kijk het derde webinar met Nyenrode over Online Business in tijden van crisis terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het derde webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen' terug.