}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Koningin en minister openen Week van het Geld

Datum:
IMG_1162.JPG

Gisteren gaven koningin Máxima en minister Arie Slob (Onderwijs) de aftrap van de Week van het geld 2018 in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Gedurende deze week leren scholieren om te gaan met geld. Basisscholen in heel Nederland besteden aandacht aan geldzaken, levensonderhoud en ondernemerschap. Overigens beperkt dat zich niet tot Nederland: meer dan honderd landen wereldwijd doen mee aan de ‘Global Money Week’.

De officiële opening in Den Haag vormde de start van een week met duizenden gastlessen en workshops over financiële zelfstandigheid. Die worden gegeven door medewerkers van verzekeraars en banken. Vanuit de verzekeringssector waren onder meer David Knibbe (NN), Cees de Jong (BNP Paribas) en Gilbert Pluym (Onderlinge ’s Gravenhage) aanwezig. Ook de koepelorganisaties Zorgverzekeraars Nederland en het Verbond deden mee in de persoon van respectievelijk André Rouvoet en Richard Weurding. Zij gaven na de openingsbijeenkomst gastlessen op basisschool De Fontein in Wateringen met het vernieuwde digitale spel Fix je Risk.In totaal worden over verzekeren deze week meer dan 600 gastlessen gegeven. Meedoen kan nog steeds; wie nog interesse heeft kan mailen naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl.

IMG_9909 v2.JPG

Verbondscourse 2018: Wat zou jij doen met tien miljoen?

Stel dat je tien miljoen krijgt om jouw droom op het werk mogelijk te maken. Wat zou jij dan doen?

bewerkt.jpg

Vakkennis

Verbond en Nyenrode maken afspraken over opleidingsaanbod

Het Verbond van Verzekeraars (ondergebracht bij de Insurance Academy) en Nyenrode Business Universiteit gaan de bestaande samenwerking verder uitbouwen.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verbondscourse 2018 van start

Afgelopen donderdag startte de Verbondscourse 2018. Toonaangevende sprekers schetsten voor de deelnemers relevante ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

Cookies

{cookieText}