}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Laatste kans: geef een gastles

Datum:
DSC04753L.jpg

Over twee weken start de leukste week van het jaar: de Week van het geld. Tijdens deze week worden er gastlessen gegeven op basisscholen over geldzaken. Ook verzekeren is een van de onderwerpen die centraal staat in de les Fix je Risk. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel een gastles geven? Meld je dan vandaag nog aan!

De gastlessen worden gegeven in de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. In het matchingssysteem staan nog veel scholen te trappelen om een gastdocent te ontvangen. Maar je kunt de les natuurlijk ook geven in de klas van je eigen kinderen en de klas zelf aanmelden.

De les duurt ongeveer een uur en is geheel uitgeschreven. Een digitaal spel maakt onderdeel uit van de les en is volledig plug and play. Het geven van de les is dus niet alleen leuk maar ook nog eens kinderlijk eenvoudig. Het enige wat nog ontbreekt ben jij als gastdocent!

Wil je je aanmelden maar weet je niet waar je moet beginnen? Stuur dan een mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl.

Relaxen op strand (groot).JPG

Weer terug van vakantie?

Terwijl je genoot van een welverdiende vakantie heb je misschien net een voor jou interessante aankondiging gemist. Daarom zetten we er hier een paar voor je op een rijtje.

shutterstock_390487207.jpg

Verzekeringsthema's

Voor op de agenda: ALV + marktcafés, 19 december 2018

Op 19 december vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats bij het Verbond van Verzekeraars. Daarnaast organiseren we dit jaar marktcafés.

Edgar Karssing-013_web.jpg

Verzekeringsthema's

Science talk - Edgar Karssing (Nyenrode) over solidariteit en verzekeren

In de nieuwste Science Talk pleit Edgar Karssing voor een brede discussie over de solidariteit in ons land. Hij benadrukt dat kiezen onvermijdelijk is. Voor de hele samenleving, maar ook voor verzekeraars.

Cookies

{cookieText}