}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Laatste kans: geef een gastles

Datum:
DSC04753L.jpg

Over twee weken start de leukste week van het jaar: de Week van het geld. Tijdens deze week worden er gastlessen gegeven op basisscholen over geldzaken. Ook verzekeren is een van de onderwerpen die centraal staat in de les Fix je Risk. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel een gastles geven? Meld je dan vandaag nog aan!

De gastlessen worden gegeven in de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. In het matchingssysteem staan nog veel scholen te trappelen om een gastdocent te ontvangen. Maar je kunt de les natuurlijk ook geven in de klas van je eigen kinderen en de klas zelf aanmelden.

De les duurt ongeveer een uur en is geheel uitgeschreven. Een digitaal spel maakt onderdeel uit van de les en is volledig plug and play. Het geven van de les is dus niet alleen leuk maar ook nog eens kinderlijk eenvoudig. Het enige wat nog ontbreekt ben jij als gastdocent!

Wil je je aanmelden maar weet je niet waar je moet beginnen? Stuur dan een mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

mathijsbouman.jpg

Vakkennis

Mathijs Bouman: “Als China hoest, is de hele wereld verkouden”

Econoom en columnist Mathijs Bouman weet wel hoe hij een volle zaal kan boeien. Bouman voorspelt een risicovol 2019, met “flinke buien en hier en daar een meevaller”.

_DSC6333.jpg

"Lekker, we zijn verzekerd!"

Deze week ontvangen meer van 16.000 kinderen in groep 7 en 8 de gastles Fix je Risk over verzekeren.

Cookies

{cookieText}