}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Laatste kans: geef een gastles

Datum:
DSC04753L.jpg

Over twee weken start de leukste week van het jaar: de Week van het geld. Tijdens deze week worden er gastlessen gegeven op basisscholen over geldzaken. Ook verzekeren is een van de onderwerpen die centraal staat in de les Fix je Risk. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel een gastles geven? Meld je dan vandaag nog aan!

De gastlessen worden gegeven in de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. In het matchingssysteem staan nog veel scholen te trappelen om een gastdocent te ontvangen. Maar je kunt de les natuurlijk ook geven in de klas van je eigen kinderen en de klas zelf aanmelden.

De les duurt ongeveer een uur en is geheel uitgeschreven. Een digitaal spel maakt onderdeel uit van de les en is volledig plug and play. Het geven van de les is dus niet alleen leuk maar ook nog eens kinderlijk eenvoudig. Het enige wat nog ontbreekt ben jij als gastdocent!

Wil je je aanmelden maar weet je niet waar je moet beginnen? Stuur dan een mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl.

bewerkt.jpg

Vakkennis

Verbond en Nyenrode maken afspraken over opleidingsaanbod

Het Verbond van Verzekeraars (ondergebracht bij de Insurance Academy) en Nyenrode Business Universiteit gaan de bestaande samenwerking verder uitbouwen.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verbondscourse 2018 van start

Afgelopen donderdag startte de Verbondscourse 2018. Toonaangevende sprekers schetsten voor de deelnemers relevante ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

IMG_1162.JPG

Koningin en minister openen Week van het Geld

De Week van het geld is begonnen! Deze week worden er honderden gastlessen over verzekeren gegeven met de les Fix je Risk door verzekeringsmedewerkers.

Cookies

{cookieText}