"Lekker, we zijn verzekerd!"

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

"Lekker, we zijn verzekerd!"

Datum:
_DSC6333.jpg

Deze week ontvangen meer van 16.000 kinderen in groep 7 en 8 de gastles Fix je Risk tijdens de Week van het geld. De Week werd maandag 25 maart afgetrapt door erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken Hare Majesteit Koningin Máxima samen met Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Tijdens deze week staan medewerkers van banken en verzekeraars voor de klas om gastlessen te geven over geldzaken, risico's en de kans daarop. Ruim 30 verzekeringsmaatschappijen doen mee en geven samen meer dan 650 gastlessen door het hele land. CEO Cees de Jong van BNP Paribas Cardif gaf samen met Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars de les tijdens de opening en kregen bezoek van de majesteit. "Lekker, we zijn verzekerd!" was een veelgehoorde uitspraak tijdens het spelen van het digispel wat onderdeel is van de les.

Kijk voor meer informatie over de gastles op www.fixjerisk.nl

 

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!

Cookies

{cookieText}