"Lekker, we zijn verzekerd!"

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

"Lekker, we zijn verzekerd!"

Datum:
_DSC6333.jpg

Deze week ontvangen meer van 16.000 kinderen in groep 7 en 8 de gastles Fix je Risk tijdens de Week van het geld. De Week werd maandag 25 maart afgetrapt door erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken Hare Majesteit Koningin Máxima samen met Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Tijdens deze week staan medewerkers van banken en verzekeraars voor de klas om gastlessen te geven over geldzaken, risico's en de kans daarop. Ruim 30 verzekeringsmaatschappijen doen mee en geven samen meer dan 650 gastlessen door het hele land. CEO Cees de Jong van BNP Paribas Cardif gaf samen met Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars de les tijdens de opening en kregen bezoek van de majesteit. "Lekker, we zijn verzekerd!" was een veelgehoorde uitspraak tijdens het spelen van het digispel wat onderdeel is van de les.

Kijk voor meer informatie over de gastles op www.fixjerisk.nl

 

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

mathijsbouman.jpg

Vakkennis

Mathijs Bouman: “Als China hoest, is de hele wereld verkouden”

Econoom en columnist Mathijs Bouman weet wel hoe hij een volle zaal kan boeien. Bouman voorspelt een risicovol 2019, met “flinke buien en hier en daar een meevaller”.

wk-big-img-10.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-programma ‘Deskundigheidsbevordering voor Verzekeraars’ ook interessant voor Commissarissen

Met de opleiding ‘PE-programma Deskundigheidsbevordering 2019 – 2020’ van Nyenrode en het Verbond blijf je up-to-date.

Cookies

{cookieText}