Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Master A&V (EUR) - Symposium 3 december 2019

Datum:
Master A&V.jpg

Op 3 december 2019 organiseert de master Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus Universiteit het symposium “Licht op het zwartboek letselschade. En vooral: hoe verder?”.

Afwikkeling van letsel- en overlijdensschades haalt met regelmaat de pers, en doorgaans niet in positieve zin. Wat kunnen verzekeraars daar aan doen? Hoe houdt de branche zich netjes? Biedt first party-verzekering het panacee? Wat dekken die vandaag de dag eigenlijk? En hoe ligt dan de verhouding tussen benadeelde en verzekeraar? Deze vragen staan centraal in het A&V-symposium op dinsdag 3 december 2019.

Kijk voor meer informatie of voor een aanmelding op de website van de Master Aansprakelijkheid & Verzekering

Groei.png

Verzekeringsthema's

Jaarevent 2020 - 5 maart 2020

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

ACIS Symposium: De waarde van financieel advies - 13 december

Op vrijdag 13 December 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘De waarde van financieel advies’. Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam

Achtergrond NIBESVV met logo.png

Verzekeringsthema's

Webinar NIBE-SVV: De vernieuwing van zorgplicht - 25 november 2019

Onze opleidingspartner NIBE-SVV organiseert op 25 november aanstaande van 20.30 uur tot 21.15 uur een interactief webinar over 'De vernieuwing van zorgplicht. Deelname is gratis. Meld je nu aan.