Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Master Verzekeringskunde UvA - Informatieavond 13 november!

Datum:
Collegezaal (groot).jpg

De Executive MSc Verzekeringskunde is de enige opleiding waarin je op academisch niveau jouw kennis over verzekeringen verbreedt en verdiept. Deze parttime master biedt je een multidisciplinair programma waarin zowel een breed scala aan theoretische onderdelen als praktijkcolleges een belangrijke rol spelen. Ben je geïnteresseerd in risicomanagement? Kies dan voor de afstudeervariant Enterprise Risk Management. Ook kun je een losse module of short track uit het masterprogramma volgen.

Klik hier voor meer informatie over de master of om je aan te melden voor de informatieavond. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de UvA.

Groei.png

Verzekeringsthema's

Jaarevent 2020 - 5 maart 2020

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

ACIS Symposium: De waarde van financieel advies - 13 december

Op vrijdag 13 December 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘De waarde van financieel advies’. Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam

Master A&V.jpg

Verzekeringsthema's

Master A&V (EUR) - Symposium 3 december 2019

Op 3 december 2019 organiseert de master Aansprakelijkheid en Verzekering van de EUR het symposium “Licht op het zwartboek letselschade. En vooral: hoe verder?”.