Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Nederland voorbeeld op aanpak financiële educatie

Datum:
IMG_1162.jpg (1)

Tijdens de 11e internationale conferentie van Insurance Europe, die vorige week plaatsvond in Roemenië, stond naast duurzaamheid ook financiële educatie centraal. De deelnemers aan de conferentie konden in een van de aangeboden deelsessies de mogelijkheden van financiële educatie verder verkennen. Een van de panelleden noemde Nederland de nummer 1 in Europa op dit gebied. Dit is een mooie opsteker voor de inspanningen van Wijzer in Geldzaken en de Nederlandse financiële sector.

Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond, hield in Boekarest een presentatie voor internationale verzekeraarsassociaties over de Nederlandse benadering van financiële educatie. Er was veel interesse vanuit de andere associaties over de manier waarop in Nederland aan financiële educatie gewerkt wordt. In het bijzonder de Week van het geld en het verzekeringsspel Fix je Risk konden rekenen op veel buitenlandse interesse. En daar zijn we best een beetje trots op.

Meer lezen over onze aanpak? Ga naar www.fixjerisk.nl

Fit for the future.png

Trends en innovatie

Verbondsevent: Fit for the Future

Kom 10 oktober naar het Verbondsevent Fit for the future en hoor alles over de mogelijkheden en grenzen op het gebied van gezondheid en nieuwe technologie.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verzekeringsthema's

Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Ben jij een oud Verbondscouse deelnemer? Kom dan op 31 oktober naar de alumnibijeenkomst!

V181017VK2623.jpg

Collega gezocht

Ben jij een organisatietalent? Zit je vol creatieve en ondernemende ideeën? En ben je een verbinder? Dan zoeken we jou!