Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Nederland voorbeeld op aanpak financiële educatie

Datum:
IMG_1162.jpg (1)

Tijdens de 11e internationale conferentie van Insurance Europe, die vorige week plaatsvond in Roemenië, stond naast duurzaamheid ook financiële educatie centraal. De deelnemers aan de conferentie konden in een van de aangeboden deelsessies de mogelijkheden van financiële educatie verder verkennen. Een van de panelleden noemde Nederland de nummer 1 in Europa op dit gebied. Dit is een mooie opsteker voor de inspanningen van Wijzer in Geldzaken en de Nederlandse financiële sector.

Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond, hield in Boekarest een presentatie voor internationale verzekeraarsassociaties over de Nederlandse benadering van financiële educatie. Er was veel interesse vanuit de andere associaties over de manier waarop in Nederland aan financiële educatie gewerkt wordt. In het bijzonder de Week van het geld en het verzekeringsspel Fix je Risk konden rekenen op veel buitenlandse interesse. En daar zijn we best een beetje trots op.

Meer lezen over onze aanpak? Ga naar www.fixjerisk.nl

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!

Cookies

{cookieText}