Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Datum:
Foto_Nyenrode_DSC0188.jpg

Module 'Beheerste en integere bedrijfsvoering' start in september!
Vanaf september start, als onderdeel van het PE-programma, de nieuwe module 'Beheerste en integere bedrijfsvoering'. Onderwerpen die in deze module centraal staan zijn:

  • De ins en outs van (out)sourcing als strategische keuze
  • IT risico’s Governance en risicomangement ter voorkoming van mislukken van projecten
  • Audit 2.0

Nu ook online en in het Engels!
De module kan nu ook online gevolgd worden. Dus kom je liever niet fysiek bijeen in deze corona-tijden of vind je het gewoon efficiënter om het programma online te volgen? Schrijf je dan nu in voor de online sessie.

En volg je de module liever in het Engels of heb je buitenlandse medebestuurders / -toezichthouders die Engels als voertaal hebben en voor wie dit programma ook interessant is? Dan is het nu ook mogelijk om de module in het Engels te volgen.

Waarom volgen?
Volgens artikel 3:8 Wft van het Burgerlijk Wetboek moeten verzekeraars beschikken over geschikte en betrouwbare bestuurders, leden van een toezichthoudend orgaan en tweede echelon leidinggevenden. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling ben je dus verantwoordelijk om je sectorkennis up-to-date te houden. Daarom heeft het Verbond van Verzekeraars samen met de Nyenrode Business Universiteit het PE-programma 'Deskundigheidsbevordering voor verzekeraars' ontwikkeld. Zo houd je gemakkelijk je kennis up-to-date.

Meer informatie of aanmelden?
Meer informatie over het PE-programma, de module of de uitvoeringsdata is te vinden op de website van onze opleidingspartner Nyenrode. Daar kan je ook terecht om je aan te melden. 

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

Leergang Verzekeringsrecht van de UvA gaat in september 2020 weer van start!

In september start weer de Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA. Meld je nu aan of reserveer vast een plek.

online meeting (kleiner).jpg

Vakkennis

Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Het coronavirus zorgt er voor dat het Verbond voorlopig geen fysieke bijeenkomsten meer organiseert. Toch willen we actueel en relevant zijn voor onze leden. Om te inspireren en te verbinden! Daarom wordt digitaal ons nieuwe normaal.