Skip to Content

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Datum:
Nieuwsbrief 2 1896691174

Maximaal twee keer per week versturen wij een nieuwsbrief met enkele aankomende activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Denk daarbij aan Webinars over uiteenlopende thema's, diverse online colleges en opleidingen. Zo blijf je goed op de hoogte en van kennis verzekerd.

Ik werk bij een lid van het Verbond, maar ontvang nog geen Academy-nieuwsbrief

Vraag snel een gratis ledenaccount aan. Dan ontvang je niet alleen onze activiteitennieuwsbrief, maar krijg je ook toegang tot exclusieve ledeninformatie over relevante beleidsdossiers, actuele cijfers en andere inspirerende nieuwsbrieven.

Ik werk niet bij een lid van het Verbond, maar ben wel geïnteresseerd

Dan kun je geen account aanvragen, maar je kunt je wel abonneren op onze activiteitennieuwsbrief en de openbare nieuwsbrief (verschijnt tweewekelijks) met trends in verzekeringsland, activiteiten van het Verbond als belangenbehartiger en interessante interviews. 

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren in 2023 een collegereeks 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Interesse? De reeks start 27 maart 2023.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder, commissaris of senior manager bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma voor executives en commissarissen in de verzekeringssector houd je je sectorkennis up-to-date.

Risico Analyse 1559730956 (2)

Per 8 februari start de nieuwe 'Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar 2023'. Heb jij je al ingechreven?

Op 8 februari 2023 starten we met alweer de vierde reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.