Skip to Content

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Datum:
Nieuwsbrief 2 1896691174

Maximaal twee keer per week versturen wij een nieuwsbrief met enkele aankomende activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Denk daarbij aan Webinars over uiteenlopende thema's, diverse online colleges en opleidingen. Zo blijf je goed op de hoogte en van kennis verzekerd.

Ik werk bij een lid van het Verbond, maar ontvang nog geen Academy-nieuwsbrief

Vraag snel een gratis ledenaccount aan. Dan ontvang je niet alleen onze activiteitennieuwsbrief, maar krijg je ook toegang tot exclusieve ledeninformatie over relevante beleidsdossiers, actuele cijfers en andere inspirerende nieuwsbrieven.

Ik werk niet bij een lid van het Verbond, maar ben wel geïnteresseerd

Dan kun je geen account aanvragen, maar je kunt je wel abonneren op onze activiteitennieuwsbrief en de openbare nieuwsbrief (verschijnt tweewekelijks) met trends in verzekeringsland, activiteiten van het Verbond als belangenbehartiger en interessante interviews. 

Kifid 600X300

College Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren op 28 november 2022 het college 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Blijf op de hoogte van de meest belangrijke Kifid uitspraken die relevant voor de verzekeringsbranche zijn.

Risico Analyse 1559730956 (2)

Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar: 3e reeks in september 2022

In september 2022 starten we met alweer de 3e reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.