Skip to Content

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Datum:
Nieuwsbrief 2 1896691174

Maximaal twee keer per week versturen wij een nieuwsbrief met enkele aankomende activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Denk daarbij aan Webinars over uiteenlopende thema's, diverse online colleges en opleidingen. Zo blijf je goed op de hoogte en van kennis verzekerd.

Ik werk bij een lid van het Verbond, maar ontvang nog geen Academy-nieuwsbrief

Vraag snel een gratis ledenaccount aan. Dan ontvang je niet alleen onze activiteitennieuwsbrief, maar krijg je ook toegang tot exclusieve ledeninformatie over relevante beleidsdossiers, actuele cijfers en andere inspirerende nieuwsbrieven.

Ik werk niet bij een lid van het Verbond, maar ben wel geïnteresseerd

Dan kun je geen account aanvragen, maar je kunt je wel abonneren op onze activiteitennieuwsbrief en de openbare nieuwsbrief (verschijnt tweewekelijks) met trends in verzekeringsland, activiteiten van het Verbond als belangenbehartiger en interessante interviews. 

Risico Analyse 1559730956 (2)

Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar: 3e reeks in september 2022

In september 2022 starten we met alweer de 3e reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afbeelding Webinarstudio Verbond 2

Verbond heeft een permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).