Ontvang jij onze activiteitennieuwsbrief al?

Op deze pagina staat ook informatie speciaal voor leden. Log in voor toegang of vraag een account aan.

Ontvang jij onze activiteitennieuwsbrief al?

Datum:
Nieuwbrief IA 2.jpg

Maximaal twee keer per week versturen wij een nieuwsbrief met enkele aankomende activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Je kunt je hiervoor ook eenvoudig afmelden. 

Ik werk bij een lid van het Verbond, maar ontvang nog geen Academy-nieuwsbrief

Vraag snel een gratis ledenaccount aan. Dan ontvang je niet alleen onze activiteitennieuwsbrief, maar krijg je ook toegang tot exclusieve ledeninformatie over relevante beleidsdossiers, actuele cijfers en andere inspirerende nieuwsbrieven.

Ik werk niet bij een lid van het Verbond, maar ben wel geïnteresseerd

Dan kun je geen account aanvragen, maar je kunt je wel abonneren op onze activiteitennieuwsbrief en de openbare nieuwsbrief (verschijnt tweewekelijks) met trends in verzekeringsland, activiteiten van het Verbond als belangenbehartiger en interessante interviews. 

Afbeelding Webinarstudio Verbond 2

Verbond opent permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Vakkennis

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.