Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Datum:
Nieuwbrief IA 2.jpg

Onze mailings zien er voortaan anders uit. Vanaf nu komen deze in de vorm van een eigen Academy-nieuwsbrief. Een lagere frequentie en toch een beter overzicht!
Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een account aan.

Wat is er veranderd?
Om te beginnen de ‘look & feel’. Onze attenderingen zijn in een moderner en overzichtelijker jasje gestoken. Meer in lijn met de andere nieuwbrieven van het Verbond. Verder worden de attenderingen zoveel mogelijk gebundeld. Tot op heden werd iedere activiteit apart geattendeerd, waardoor je soms op één dag meerdere attenderingen ontving. Vanaf nu ontvang je hooguit één mail met daarin een overzicht van onze kennisactiviteiten. Daarnaast streven we ernaar het aantal mailings te beperken tot maximaal twee maal per week. En wil je geen attenderingen van ons ontvangen? Dan kun je je hiervoor ook eenvoudig afmelden. Je mist dan mogelijk wel interessante activiteiten die van belang kunnen zijn voor als je in de verzekeringsbranche werkt.

Ontving je onze attenderingen al?
Als je onze attenderingen al ontving, dan hoef je niets te doen. Je ontvangt automatisch onze vernieuwde Academy-nieuwsbrief.

Ik werk bij een lid van het Verbond, maar ontvang nog niet jullie Academy-nieuwsbrief!
Word je nog niet op de hoogte gehouden van onze activiteiten en werk je bij een verzekeraar die lid is van het Verbond? Vraag dan een gratis ledenaccount aan. Dan ontvang je niet alleen onze nieuwe Academy-nieuwsbrief, maar heb je onder andere ook toegang tot exclusieve ledeninformatie over relevante beleidsdossiers, actuele cijfers en andere inspirerende informatie.

Ik werk niet bij een lid van het Verbond, maar ben wel geïnteresseerd!
Dan nodigen wij je uit voor onze externe nieuwsbrief (verschijnt tweewekelijks). Hierin vind je informatie over de activiteiten van onze Academy die ook voor overige geïnteresseerden toegankelijk zijn. Daarnaast word je geïnformeerd over actuele trends in verzekeringsland, activiteiten van het Verbond als belangenbehartiger en interessante interviews

Afbeelding Webinarstudio Verbond 2

Verbond opent permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Vakkennis

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.