Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Datum:
Nieuwbrief IA 2.jpg

Onze mailings zien er voortaan anders uit. Vanaf nu komen deze in de vorm van een eigen Academy-nieuwsbrief. Een lagere frequentie en toch een beter overzicht!
Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een account aan.

Wat is er veranderd?
Om te beginnen de ‘look & feel’. Onze attenderingen zijn in een moderner en overzichtelijker jasje gestoken. Meer in lijn met de andere nieuwbrieven van het Verbond. Verder worden de attenderingen zoveel mogelijk gebundeld. Tot op heden werd iedere activiteit apart geattendeerd, waardoor je soms op één dag meerdere attenderingen ontving. Vanaf nu ontvang je hooguit één mail met daarin een overzicht van onze kennisactiviteiten. Daarnaast streven we ernaar het aantal mailings te beperken tot maximaal twee maal per week. En wil je geen attenderingen van ons ontvangen? Dan kun je je hiervoor ook eenvoudig afmelden. Je mist dan mogelijk wel interessante activiteiten die van belang kunnen zijn voor als je in de verzekeringsbranche werkt.

Ontving je onze attenderingen al?
Als je onze attenderingen al ontving, dan hoef je niets te doen. Je ontvangt automatisch onze vernieuwde Academy-nieuwsbrief.

Ik werk bij een lid van het Verbond, maar ontvang nog niet jullie Academy-nieuwsbrief!
Word je nog niet op de hoogte gehouden van onze activiteiten en werk je bij een verzekeraar die lid is van het Verbond? Vraag dan een gratis ledenaccount aan. Dan ontvang je niet alleen onze nieuwe Academy-nieuwsbrief, maar heb je onder andere ook toegang tot exclusieve ledeninformatie over relevante beleidsdossiers, actuele cijfers en andere inspirerende informatie.

Ik werk niet bij een lid van het Verbond, maar ben wel geïnteresseerd!
Dan nodigen wij je uit voor onze externe nieuwsbrief (verschijnt tweewekelijks). Hierin vind je informatie over de activiteiten van onze Academy die ook voor overige geïnteresseerden toegankelijk zijn. Daarnaast word je geïnformeerd over actuele trends in verzekeringsland, activiteiten van het Verbond als belangenbehartiger en interessante interviews

1-nyenrode-header-1_640x300x1.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Vanaf september start er een nieuwe module van het Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor bestuurders en toezichthouders van verzekeraars. Houd je sectorkennis up-to-date en schrijf je nu in voor de module ‘Beheerste en integere bedrijfsvoering’.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Vakkennis

Leergang Verzekeringsrecht van de UvA gaat in september 2020 weer van start!

In september start weer de Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA. Meld je nu aan of reserveer vast een plek.

online meeting (kleiner).jpg

Vakkennis

Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Het coronavirus zorgt er voor dat het Verbond voorlopig geen fysieke bijeenkomsten meer organiseert. Toch willen we actueel en relevant zijn voor onze leden. Om te inspireren en te verbinden! Daarom wordt digitaal ons nieuwe normaal.