Skip to Content

Per 8 februari start de nieuwe 'Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar 2023'. Heb jij je al ingechreven?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Per 8 februari start de nieuwe 'Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar 2023'. Heb jij je al ingechreven?

Datum:
Risico Analyse 1559730956 (1)

Ook in 2023 wederom een unieke reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School waarin de algemene bedrijfsvoering van verzekeraars uitvoerig aan bod komt. 

Na het volgen van deze collegereeks begrijp je beter hoe een verzekeraar werkt. De onderdelen zijn onder andere balans- en risicomanagment, actuariële aspecten en de invloed van de gedragseconomie op de verzekeringssector. Met deze kennis kan je jouw werk concreter vormgeven en uitvoeren.

In februari start een vierde collegereeks in de online uitvoering. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide opleidingspagina. Schrijf je voor 8 februari in.

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren in 2023 een collegereeks 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Interesse? De reeks start 27 maart 2023.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder, commissaris of senior manager bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma voor executives en commissarissen in de verzekeringssector houd je je sectorkennis up-to-date.

Nieuwbrief IA 3.jpg

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.