Platform Jonge Verzekeraars: Samen met de klant naar een duurzame wereld

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Platform Jonge Verzekeraars: Samen met de klant naar een duurzame wereld

Datum:
Youngprofessionals.jpg

Save the Date! Op woensdagmiddag 28 november a.s. organiseren wij weer een jongerenbijeenkomst: Samen met de klant naar een duurzame wereld.

Ben jij een jonge medewerker (t/m ca. 35 jaar, maar we kijken echt niet op een jaartje ouder!) in de verzekeringssector? Vind jij het leuk om andere jonge verzekeraars te ontmoeten en over actuele thema’s te praten? Omcirkel woensdagmiddag 28 november a.s. dan en zet deze bijeenkomst alvast in je agenda. Want dit wil je natuurlijk niet missen!

Dit keer staat de vraag centraal hoe verzekeraars hun klanten kunnen stimuleren om duurzamer te leven. Naast een plenair gedeelte met inspirerende sprekers worden jullie ook uitgedaagd om zelf met deze vraag aan de slag te gaan in een aantal workshops. Interesse? Houd onze website in de gaten, want het programma, locatie en de inschrijving volgen binnenkort.

Wij hopen je op 28 november te spreken!

Vakbekwaamheid.jpg

Word jij de Next Insurance Professional? Start 24 april!

De Next Insurance Professional: Een compleet programma specifiek gericht op de (digitale) toekomst van verzekeraars.

uitsnede.jpg

Verzekeringsthema's

Goed voornemen: geef een gastles!

Een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens. Heb jij nog geen goed voornemen of kan er nog wel eentje bij? Geef dan een gastles Fix je Risk!

V181017VK2623.jpg

Vakkennis

Een inspirerend 2019 met de Insurance Academy

Het team van de Insurance Academy wenst je een inspirerend 2019! Bekijk hoe we jou kunnen inspireren in ons actuele activiteitenaanbod.

Cookies

{cookieText}