Platform Jonge Verzekeraars: Samen met de klant naar een duurzame wereld

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Platform Jonge Verzekeraars: Samen met de klant naar een duurzame wereld

Datum:
Youngprofessionals.jpg

Save the Date! Op woensdagmiddag 28 november a.s. organiseren wij weer een jongerenbijeenkomst: Samen met de klant naar een duurzame wereld.

Ben jij een jonge medewerker (t/m ca. 35 jaar, maar we kijken echt niet op een jaartje ouder!) in de verzekeringssector? Vind jij het leuk om andere jonge verzekeraars te ontmoeten en over actuele thema’s te praten? Omcirkel woensdagmiddag 28 november a.s. dan en zet deze bijeenkomst alvast in je agenda. Want dit wil je natuurlijk niet missen!

Dit keer staat de vraag centraal hoe verzekeraars hun klanten kunnen stimuleren om duurzamer te leven. Naast een plenair gedeelte met inspirerende sprekers worden jullie ook uitgedaagd om zelf met deze vraag aan de slag te gaan in een aantal workshops. Interesse? Houd onze website in de gaten, want het programma, locatie en de inschrijving volgen binnenkort.

Wij hopen je op 28 november te spreken!

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!

Cookies

{cookieText}