Solidariteit op Nyenrode

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Solidariteit op Nyenrode

Datum:
shutterstock_228162115.jpg

Tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering van Nyenrode komt onder andere het onderwerp 'Veranderingen privacy en risicosolidariteit' aan bod. Ook de laatste Science Talk van de Insurance Academy besteedt aandacht aan het thema solidariteit. Binnenkort starten de volgende modules van het PE-programma weer.

In de meest recente Science Talk van de Insurance Academy gaan Edgar Karssing (Nyenrode) en Jos Schaffers (Verbond) met elkaar in gesprek over het thema solidariteit. Daarnaast gaat de longread Edgar Karssing over solidariteit dieper in op dit onderwerp.

Ook tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering, dat Nyenrode in nauwe samenwerking met het Verbond van Verzekeraars organiseert, gaan beide heren uitgebreid op dit thema in. Het onderdeel ‘Veranderingen privacy en risicosolidariteit’ maakt deel uit van de module ‘Ontwikkelingen markten en producten’ en wordt vanaf september weer een aantal malen gegeven.

Nadere informatie over het PE-programma en de cursusdata vindt u op de website van Nyenrode.

Logo Nyenrode Business University.png

Vakkennis

PE-programma Deskundigheidsbevordering – nieuwe modules

Wil jij als managing director, bestuurder of toezichthouder van een verzekeringsinstelling inzicht krijgen in de actuele ontwikkelingen binnen jouw sector?

Innovatie in mobiliteit_244333243_Steve Lagreca _ Shutterstock.jpg

Trends en innovatie

Amazon geeft haar visie op de zelfrijdende auto!

1 november organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een event over de impact van de komst van zelfrijdende auto op de Nederlandse markt.

Vakbekwaamheid.jpg

Ben jij de Next Insurance Professional?

De Next Insurance Professional: Een compleet programma specifiek gericht op de (digitale) toekomst van verzekeraars.

Cookies

{cookieText}