Solidariteit op Nyenrode

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Solidariteit op Nyenrode

Datum:
shutterstock_228162115.jpg

Tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering van Nyenrode komt onder andere het onderwerp 'Veranderingen privacy en risicosolidariteit' aan bod. Ook de laatste Science Talk van de Insurance Academy besteedt aandacht aan het thema solidariteit. Binnenkort starten de volgende modules van het PE-programma weer.

In de meest recente Science Talk van de Insurance Academy gaan Edgar Karssing (Nyenrode) en Jos Schaffers (Verbond) met elkaar in gesprek over het thema solidariteit. Daarnaast gaat de longread Edgar Karssing over solidariteit dieper in op dit onderwerp.

Ook tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering, dat Nyenrode in nauwe samenwerking met het Verbond van Verzekeraars organiseert, gaan beide heren uitgebreid op dit thema in. Het onderdeel ‘Veranderingen privacy en risicosolidariteit’ maakt deel uit van de module ‘Ontwikkelingen markten en producten’ en wordt vanaf september weer een aantal malen gegeven.

Nadere informatie over het PE-programma en de cursusdata vindt u op de website van Nyenrode.

Vakbekwaamheid.jpg

Word jij de Next Insurance Professional? Start 24 april!

De Next Insurance Professional: Een compleet programma specifiek gericht op de (digitale) toekomst van verzekeraars.

uitsnede.jpg

Verzekeringsthema's

Goed voornemen: geef een gastles!

Een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens. Heb jij nog geen goed voornemen of kan er nog wel eentje bij? Geef dan een gastles Fix je Risk!

V181017VK2623.jpg

Vakkennis

Een inspirerend 2019 met de Insurance Academy

Het team van de Insurance Academy wenst je een inspirerend 2019! Bekijk hoe we jou kunnen inspireren in ons actuele activiteitenaanbod.

Cookies

{cookieText}