Solidariteit op Nyenrode

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Solidariteit op Nyenrode

Datum:
shutterstock_228162115.jpg

Tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering van Nyenrode komt onder andere het onderwerp 'Veranderingen privacy en risicosolidariteit' aan bod. Ook de laatste Science Talk van de Insurance Academy besteedt aandacht aan het thema solidariteit. Binnenkort starten de volgende modules van het PE-programma weer.

In de meest recente Science Talk van de Insurance Academy gaan Edgar Karssing (Nyenrode) en Jos Schaffers (Verbond) met elkaar in gesprek over het thema solidariteit. Daarnaast gaat de longread Edgar Karssing over solidariteit dieper in op dit onderwerp.

Ook tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering, dat Nyenrode in nauwe samenwerking met het Verbond van Verzekeraars organiseert, gaan beide heren uitgebreid op dit thema in. Het onderdeel ‘Veranderingen privacy en risicosolidariteit’ maakt deel uit van de module ‘Ontwikkelingen markten en producten’ en wordt vanaf september weer een aantal malen gegeven.

Nadere informatie over het PE-programma en de cursusdata vindt u op de website van Nyenrode.

Vakbekwaamheid.jpg

Ben jij de Next Insurance Professional? | Start 26 september 2018

Meld je nu aan voor de nieuwe opleiding Next Insurance Professional die op 26 september start en ontvang als lid van het Verbond van Verzekeraars 10% korting op de cursusprijs.

Cyber crime.jpg

Alles over cyberrisico's in één webinar

Wat zijn cyberrisico's? Wat kun je ertegen doen? Dat en meer kwam aan de orde tijdens ons succesvolle webinar op maandag 17 september jl. Bekijk het webinar!

Youngprofessionals.jpg

Platform Jonge Verzekeraars: Samen met de klant naar een duurzame wereld

Op woensdagmiddag 28 november a.s. organiseren wij weer een jongerenbijeenkomst: Samen met de klant naar een duurzame wereld. Noteer vast in je agenda!

Cookies

{cookieText}