Solidariteit op Nyenrode

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Solidariteit op Nyenrode

Datum:
shutterstock_228162115.jpg

Tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering van Nyenrode komt onder andere het onderwerp 'Veranderingen privacy en risicosolidariteit' aan bod. Ook de laatste Science Talk van de Insurance Academy besteedt aandacht aan het thema solidariteit. Binnenkort starten de volgende modules van het PE-programma weer.

In de meest recente Science Talk van de Insurance Academy gaan Edgar Karssing (Nyenrode) en Jos Schaffers (Verbond) met elkaar in gesprek over het thema solidariteit. Daarnaast gaat de longread Edgar Karssing over solidariteit dieper in op dit onderwerp.

Ook tijdens het PE-programma Deskundigheidsbevordering, dat Nyenrode in nauwe samenwerking met het Verbond van Verzekeraars organiseert, gaan beide heren uitgebreid op dit thema in. Het onderdeel ‘Veranderingen privacy en risicosolidariteit’ maakt deel uit van de module ‘Ontwikkelingen markten en producten’ en wordt vanaf september weer een aantal malen gegeven.

Nadere informatie over het PE-programma en de cursusdata vindt u op de website van Nyenrode.

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!