}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Start tweedaagse privacy-opleiding in september/oktober

Datum:
Toetsenbord privacytoets (groot).jpg

In samenwerking met het Nederlands Compliance Instituut (NCI) bieden wij exclusief voor onze leden een tweedaagse training Privacy aan. Ten behoeve van deze training heeft het NCI zijn standaardtraining speciaal aangepast en juist voor verzekeraars relevante elementen toegevoegd. Tijdens de training is er veel aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming en aanverwante Nederlandse en Europese regelgeving en de implementatie daarvan binnen de eigen organisatie. Verder is er aandacht voor toezicht, actuele ontwikkelingen en krijgen deelnemers praktische handvatten aangereikt voor toepassing van de regels. Meer informatie over de opleiding en direct aanmelden kan hier.

Meer informatie over de AVG vind u hier.

 

Samenwerken (klein).JPG

Vakkennis

Verbondscourse: Ken jij het verschil tussen werkgeluk en tevredenheid?

Fennande van der Meulen trakteerde de deelnemers van de Verbondscourse op een spoedcursus werkgeluk in het derde blok van de Verbondscourse.

VvV180620VK0092.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-PROGRAMMA DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING 2019-2020 succesvol!

Het gezamenlijk door het Verbond en Nyenrode ontwikkelde programma ter bevordering van de deskundigheid van directeuren en raden van bestuur is dit jaar succesvol gestart!

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

Cookies

{cookieText}